Donald Trump Çevreyi Nasıl Değiştiriyor?

ABD Başkanı Donald Trump çevre konusunda gelecekte büyük sorunlara yol açabilecek politikalar uyguluyor. Peki onlar neler?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
YORUMLAR

ABD, Obama döneminde yeterince dünyaya şirin gözükmeye çalıştı. Artık Trump ile gerçek yüzünü göstermeye başlayacak, ki başladı bile.

08.11.2017

Aynı tabakta yemeklerimi yiyeyim bulaşık çıkarmayayım, hem sağlığım için hem de enerji tasarrufu için yemekleri çiğ yemeye özen göstereyim, pişireceğim zaman az pişireyim, eşyalarımı yine ütünün harcayacağı elektriği düşünerek ütülemeyeyim, ağaçlar kesilmesin diye kağıt havlu kullanmayayım hatta tuvalet kağıdı kullanmayayım elimle taharet alayım, kokuştuğumda deodorant-parfüm kullanmayayım, kırmızı et tüketmeyeyim vs. vs. ama sonra gelsinler bunlar küresel ısınmayı artırmaya yemin etsinler. Allah Amerikayı ıslah etsin, hortumlarla kırbaçlasın, tusunamiler altında bıraksın!

08.11.2017

Lanet olsun.Ben banyoda daha az yıkanayım suyu ısıtmak için harcayacağım enerjiyi koruyup küresel ısınmayı engellemek için, yine küresel ısınmayı engellemek için otomobil kullanmayayım pedallara asılayım ve o pedallardan gelen enrji ile telefonumu tabletimi şarj edeyim, tasarruflu lamba kullanıp mümkünse gece karanlıkta yaşayayım yada minimum ışıkla, çamaşır makinesinin harcayacağı elektriği suyu düşüneyim çamaşırlarımı kokuşmuş kokuşmuş giyeyim yıkayacağım zaman deterjan kullanmayayım.

08.11.2017

Demişti bir tarafımın filozofu...

TÜM YORUMLARI OKU (10)