Domuz Etiyle Gündeme Gelen Köfteci Yusuf'un ''Köfte Tarifi'' Ortaya Çıktı

Yemeklerinde domuz eti kullandığı ortaya çıkan Köfteci Yusuf'un sır gibi sakladığı 'köfte tarifi' ortaya çıktı. 

Bursa merkezli dev restoran zinciri Köfteci Yusuf'un Ankara'daki bir şubesinde domuz eti kullanıldığı iddiası ortalığı karıştırmıştı.

Şirket, bu durumu "karanlık bir kumpas" olduğunu iddia ederken, patron Yusuf Akkaş da sır gibi sakladığı köftenin tarifini açıkladı.

''Bizim 25 yıldır değişmeyen bir reçetemiz var'' diyen Akkaş, sözlerine şöyle devam etti: "İyi köftenin sırrı, içerisindeki malzemenin abartılı şekilde bol olmaması. Kâr düşünerek çok fazla katkı maddesi koyarsan, iyi köfte olmaktan çıkar. Bizim 25 yıldır değişmeyen bir reçetemiz var. Ekmek, tuz, pul biber, soğan ve belirli oranda kuzu eti koyuyoruz. Lezzetini veriyor, yumuşak oluyor. Kuzu etini herkes koyamaz, çoğu köfte sadece dana eti ile yapılır."

İkinci Pilottan Dehşete Düşüren Anons: "Bir Kaptanımızı Kaybettik"
Yurttaşa Neler Yedirmişler! Listeye Yeni Ürünler Eklendi: Köfteden Sonra Sahte Zeytinyağları da İfşa Edildi
Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Köftelerinde Domuz Eti Tespit Edilen Firmayı Açıkladı

Popüler İçerikler

Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı
Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
YORUMLAR
11.10.2024

Benim bir yakınım orda çalıştı. Üretimde. En iyi etleri aldıklarını söylüyordu. Ben bu işin içinde bir iş olduğunu düşünüyorum. Eski emniyet müdürünün açıklamaları da doğru. Tam o mafyanın çökme girişiminin olduğu zaman çalıştı. Bence linç etmeden ya yanlışsa diye düşünmek lazım. Bu işin içinde bir iş var.

11.10.2024

Bu işletme Cola satıyor diye boykot listesine almışlar dı, ben en çok siyasal İslamcılardan şüpheleniyorum, yukarıda öyle yazdığıma bakma sen, ben eğlence olsun diye öyle yazdım

11.10.2024

büyük büyük annemin tarifi deyip....büyük büyük dedem kaçırarak evlenmiş yoksa müslümana kız vermiyorlarmis dese ne fena olur 😂😂😂😂

11.10.2024

Küfte de kuzu eti ha şok oldum

TÜM YORUMLARI OKU (13)