Doların 23 Liranın Üzerine Çıkması ile Ünlü Astrolog Yükselişin Rekor Kıracağı Tarihe İşaret Etti!

Bu sabah güne sert bir yükselişle başlayan dolar 23 lirayı buldu. Takip etmesi neredeyse imkansız hale gelen kur artışı neredeyse saniyelerle yükselmeye devam ederken vatandaşın endişesi büyüyor. Astrolog Dinçer Güner Twitter hesabından doların ne zaman iniş yapacağını merak edenler için önümüzdeki günlerde yaşanacak ekonomik gelişmeleri tahminleri doğrultusunda anlattı. Gelin bakalım, Türkiye ekonomik olarak gelecekte daha neler yaşayacak...

Dolar, seçimlerin ardından ekonomi yönetimindeki değişimle serbest kalmaya başladı. Bu sabah saniyeler içerisinde yükselen bir artışla TL karşısında 23 liranın üzerine çıktı.

Kamuoyunun doların artışı ile birlikte endişeleri de artmaya devam ediyor. Bir kesim umutsuzluklar içerisindeyken bazıları ise "Ne zaman düzelecek?" diye bekliyor.

Bunun cevabını vermek aslında çok da zor değil. Bu hafta, tarihinde ilk kez 21 TL sınırını aşan dolar ile ilgili ekonomistler pek de iç açıcı yorumlamalarda bulunmuyor.

Diğer yandan astroloji de Türkiye'yi önümüzdeki günlerde zor zamanlar beklediğini söylüyor. Astrolog Dinçer Güner, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda rekor artışın zirve yapacağı döneme işaret etti.

Temmuz sonu, Ağustos başı...

Astrolog Güner, 'Doların nereye kadar çıkacağını söylemem' diye konuştu ve Temmuz sonu, Ağustos başı civarı dolarda zirvenin görüleceğini belirtti.

Ekonomik kriz kapıda!

Güner, 'Güneş ve Ay tutulmaları Boğa - Akrep aksına geçtiğinde asıl o dönem bizi büyük bir sınav bekliyor' diye söyledi ve bu dönemlerde büyük bir ekonomik kriz yaşanacağına işaret etti.

İşte o tweet:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yetişemiyoruz! Dolar Rekor Kırarken, Euro ve Altın da Onu İzledi: TL'de Değer Kaybı Sürüyor
Dolar 23 Liranın Üzerine Çıkınca Sert Yükselişle Güne Başlayanların Güldürürken Düşündüren Tepkileri
Astrologlar Ekim Ayına Kadar Sürecek Olan Venüs Aslan Geçişi İçin Hangi Burçları Uyardı?
Astrolog Nilay Dinç Temmuz'da Uzun Süre Akıllardan Çıkmayacak 3 Olaya İşaret Etti: "Deprem, Toplu Ölümler..."

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
07.06.2023

Allah'ını seven şu astrologlarin ense köküne bı tane sertçe geçirsin

07.06.2023

Mal mı bunlar? Kriz yaşanıyor ya zaten.

07.06.2023

ya hasta bu insanlar valla hasta, sikicem astrologunu, lan ekonomi uzmanlari bok yemis dimi, astrolojide cikti ondan biliyoruz, yoksa nerden bilecez. halen bin sene evvelin hurafelerine inaniyor insanar, bu kadar da aptal olunmaz ki arkadas..

TÜM YORUMLARI OKU (12)