'Dolar; Siyonizm'in, Yahudi'nin, Hristiyan'ın, Türkiye'yi Bölmek İçin Parçalamak İçin Bir Şey' Diyen Dayı

Sokak röportajında Dolar ile ilgili düşüncelerini paylaşan bir dayı, Dolar'ın dış güçlerin bir oyunu olduğunu dile getirdi. O dayıyı izliyoruz...

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
02.12.2021

Bunların büyük bir çoğunluğu; tüm gün evde oturup malum kanallara hipnoz olmuş, körü körüne bağlandığı taraftan caymaya korkmuş, dışarı çıksa da boş boş gezen, emekli maaşıyla kanepede göt büyütüp işsizlikten bihaber olmuş kişilerdir. Bazıları da evdeki çalışanların parasıyla beslenip yatanlar oldukları için o paranın yetersizliğini ve ihtiyaçlara zar zor tutunuşunu bilmezler. Empati yoksunu ve bir o kadar da sığ görüş fetişi kişilerdir. Aynı görüşte olan aile bireyleriyle, akrabalarıyla, komşularıyla falan bütün gün bir taraflarından teori üretirler. Uydurdukları hipotezleri hakiki bellerler. Şikayetleri bahane ilan edip kendi hayali dünyalarını empoze ederler, gerçek sanırlar ve belki de şikayetler işlerine gelmez. Bunlar hayatımızı batırmasaydı zerre adam yerine koyup nefes tüketmezdik dahi. Zaten bunlara laf anlatmak azami derecede nafile. Herkes kendi seçtiği düzeni yaşasaydı, kurunun yanında yaş da yanmasaydı her şey fazlasıyla güzel ve adaletli olurdu.

02.12.2021

Hiç izleyip gerilemem, zaten bu tarz videoların hepsi kopyala yapıştır gibi, çok da takılmamak gerek derken aaa buna da alıştırılmışız halinde buldum kendimi. Duygu karmaşası hiç geçmiyor.

bu aptal insanların silinmesi lazım ki kaderimiz değşsin .

TÜM YORUMLARI OKU (15)