Dolar Kuru Son Fiyatlar: 21 Aralık Dolar Düştü mü, Yükseldi mi? Bugün Dolar Ne Kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ardından canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaşanan döviz kurlarındaki hareketlilikle ilgili açıklaması sonrasında döviz kurunda sert düşüş yaşandı. Dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Merkez Bankası’nın mevduat faizlerini indirmesi ile hızla yükselen tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkan dolar, dün akşam Kabine toplantısı sonrasında düşüşe geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, uzmanlar tarafından ‘örtülü faiz’ olarak yorumladığı yeni ekonomi programını açıklamasıyla birlikte olarak hızla düştü ve 14 liranın altına gerileyerek günü 13.43 lira olarak tamamladı. Peki, bugün dolar ne kadar? 1 dolar kaç TL? İşte 21 Aralık saat 17.20 itibariyle döviz kurlarındaki son durum..

Özellikle dolar başta olmak üzere döviz kurlarındaki son durum sert düşüş sonrasında merak ediliyor. Dün gün içinde yüzde 10'u aşkın değer kazanan dolar ve Euro kuru Erdoğan'ın açıklamaları sonrası gün bazında yüzde 30'u aşan değer kaybına yönelirken; yeni günde de kurlardaki sert düşüş devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından TL mevduatları için yeni düzenleme getirildiğini belirtti. Yeni ekonomik programa göre parasını TL mevduatında tutan vatandaşlar, vadeleri boyunca dolardaki yükseliş kadar kar da alacak. Bu haber sonrası dolar fiyatlarında hızlı düşüş yaşandı. İşte dolar kuru son dakika…

1 Dolar Ne Kadar, Kaç TL?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası 12,50 TL seviyesine kadar gerileyen dolar kuru, haftanın ikinci işlem gününde de düşüşünü sürdürüyor. Dolar kuru bugün içerisinde 11,1020 TL seviyesine kadar gerilerken; saat 17.30 itibarıyla 13,0167 TL seviyelerindeki hareketine devam ediyor.

1 Euro Ne Kadar, Kaç TL?

Alış: 15,2638 TL

Satış: 15.3035 TL

21 Aralık Döviz Kurlarında Son Durum

İngiliz Sterlini

Alış: 17.8747 TL Satış: 17,9750 TL

İsviçre Frangı

Alış: 14,6653 TL Satış 14,6907 TL

Avustralya Doları

Alış: 9,5866 TL Satış: 9,6322 TL

Kanada Doları

Alış: 10,4658 TL Satış: 10,4848 TL

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Dolarla Beraber Altın Düşüyor! 21 Aralık Çeyrek Altın ve Gram Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? Altın Düşüyor mu?

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu