Dolar'dan Yeni Rekor: 9.65'i de Geçti

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselen dolar akşam saatlerinde yeni rekorunu kırdı. 11:50 itibarıyla dolar kuru 9.65'i de geçti.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz indirimi kararının ardından tırmanışa geçen dolar, 9.65 seviyesini de aşarak tarihi zirvesini gördü.

Kurdaki yükseliş Türkiye'nin 'Gri liste'ye alındığı haberiyle daha da arttı. 👇

Türkiye, Kara Para Aklama ve Terörizmin Finansmanı ile Mücadele Konusunda 'Gri Liste'ye Alındı!

Ayrıca bakınız 👇

Döviz Kurları Uçuşa Geçti! İşte Merkez Bankası'nın Faiz Kararı
Merkez Bankası'nın 200 Baz Puan Faiz İndiriminden Sonra Ekranlara Yansıyan Enstantaneler
Türkiye Merkez Bankası'nın Faiz İndirimi Kararına Siyasetçilerden Yükselen Sert Tepkiler

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
21.10.2021

Osmanlı Soyundan Orhan Osmanoğlu dolarınızı satın 1.5 Tl'ye inme durumu var demişti.Dolar 9,5 olunca o aklıma geldi.Atatürk olmasaydı bu şehzade,padişah olacaktı,şimdi Akp peşinde koşan meziyetsizler de onun peşinde koşacaklardı 😂 Osmanlı Torunuyuz diye geziyorsunuz sizin dedeleriniz cephede ölürken bugün profiline resmini koyduğunuz 2. Abdülhamid 16 karısıyla Yıldız Sarayı'nda oturuyordu.Hem gülünç hem acıklı...

21.10.2021

İsyan çıkartmaya çalışıyorlar. Tek amaçları sıkı yönetim ilan etmek.

21.10.2021

sağ muhafazakarlar akıllanmadıkça arpa boyu yol alamayız dolar çift haneyi gördükten sonra 500 - 100 tl banknotları çıkacaktır akp kalmaya devam ederse ardından birkaç sene sonra bırakın yağı şekeri salça bisküvi keke bile çip takıldığına şahit olursunuz onun ardından da takas başlar un ver benzin al bunların hiçbiri şaka değil çöken ülkeler bunları yaşadı siyasal islam zamanla ekonomiyi kanser eder aklınızı başınıza alın sağ muhafazakarlar sizin pisliğinizi çekmek zorunda değil hiç kimse

21.10.2021

Güzel yazmışsın da, akvaryumdaki bir balığa açık denizi anlatamazsın. Bu şeyler zihnen ölmüş niteliksiz bireylerdir. Olası bir yıkımı imtihan olarak değerlendirip tapınmaya devam ederler. O yüzden bilinçli nesil dışında bir kart yok.

TÜM YORUMLARI OKU (46)