Dolandırılırken Başka Birini Dolandırdığını Anlayan Kullanıcının Akıllara Durgunluk Veren Hikayesi

Sizlerle her fırsatta 2. el eşya satın alıp satmamızı ya da sokak sokak dolaşmak yerine bilgisayarlarımızla kiralık ya da satılık evlere bakmamızı sağlayan uygulamalarda, insanların başına gelen dolandırılma hikayelerini paylaşıyoruz.

Bu içeriklerimizden detaylara bakabilirsiniz;

Uygulamalardan Ev Arayanları Kolay ve Kısa Yoldan Söğüşleyen Dolandırıcıların Kurduğu Şaşırtan Sistem
Her Gün Binlerce Kişiyi Ağlarına Düşüren Bahis Dolandırıcıların Ceplerimize Ulaşmak İçin İzledikleri Yolları Öğrenmelisiniz!

Bu organize çakal sürülerinin yapamayacakları hile yok. Sizi ağlarına çok kolay bir şekilde düşürüp cebinizden istedikleri miktarda paranızı tereyağından kıl çeker gibi alırlar.

Tabii her ne kadar bu dolandırıcı çetelerin bu mecralarda cirit attığını bilsek de nedendir bilinmez, her gün yine bir dolandırıcılık hikayesi okuyoruz. 

Şimdi sizinle bir yenisi daha paylaşacağız fakat bundan önce bildiğiniz bütün dolandırıcılık hikayelerini unutun... Bu bambaşka bu bir şaheser resmen!

Bu hikayenin kahramanı bir Ekşi Sözlük yazarı. Geçtiğimiz günlerde ekran kartı arayan bu vatandaş, dolandırılırken dolandırıcı olmuş. Hikayeyi okurken kafanız karışabilir, sindire sindire okumanızı tavsiye ediyorum ben.

Uyarı: Asla başkası için kendi hesabınızla bu uygulamalardan ilan vermeyin...

Asıl cümbüş hesap açtırmasıyla başlamış da vatandaş farkında değil.

Yüklediği konuşma şu şekilde:

İyilik yapayım derken bok yoluna gitmek bu olsa gerek.

İnsan stres altında ne yapacağını bilemiyor tabii. Kendimizi çok kurnaz zannetsek de böyle bir akıl tutulması yaşayabiliriz.

Ne diyelim geçmiş olsun...

Sonunda mağdur arkadaşımız asıl parayı gönderen kişiye ulaşmış ve dolandıran kişi olarak gözüktüğü için kendi cebinden parasını ödemiş.

Çok karışık, çık çıkabilirsen işin içinden. Savcılığa şikayet etse de çözülür mü, onu dolandırıcı durumuna düşüren kişi bulunur mu bilmiyoruz. 

Ben ilk kez böyle bir hikaye duydum sizin düşünceleriniz ne? Olayı anladınız mı?

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
22.01.2021

Ya dolandırıldığını düşündüğü ve 1500 TL'sini geri iade ettim dediği kişi de bu sarmalın içindeyse? haydi bakalıııımmmm...

22.01.2021

iki düzenli cümle kurarak maddeler halinde derdini anlatamayan, kısaca iki eliyle birski düzeltemeyen "bir malın" başarı dolu oltaya gelme hikayesi. Yazık aileside oğlunu tatlı su kurnazı sanıyor. bu avelliğe puanım *5 : )

22.01.2021

Bu ülkede yaşıyorsan 2.el üründen uzak duracaksın ve kimseye güvenip bir şeylerini veremeyeceksin, ben bunu bilir bunu söylerim. Keşke arkadaş bekleseydi de asıl dolandırılan kişi ona ulaşsaydı, dolandırıcıdan dolandırdığının numarasını istemek saçmalık.

22.01.2021

Sarı siteden iban para gönderip ürün alacağını sanan bi ton dolandırılan var. Daha bi ton sıfır araç alıp kazalı çıkan ooh hooo

TÜM YORUMLARI OKU (34)