Dolandırıcılar Pes Etmiyor: Yemek Siparişi Verenler Yeni Yönteme Dikkat!

Her geçen gün dolandırıcılar bir başka yöntemle karşımıza çıkıyor. Zaman zaman boşluğumuza geldiğinde maalesef ki dediklerine inanabiliyoruz. Özellikle son zamanlarda telefonlara sms gönderebilmeleri epey kafa kurcalıyor. Şimdiyse dikkat edilmesi gereken yeni bir yöntemi bir içerik üreticisi anlattı. Gelin detaylara birlikte bakalım.

İçerik üreticisi dolandırıcıların "Kapıdayım, yemeğinizi getirdim." diyerek dolandıracakları kişiyi aradıklarını söyledi.

Karşı tarafın yemek siparişi vermedim demesi üzerineyse "Sipariş iptali için size kod gönderiyorum, iletir misiniz?" dediklerini söyledi. Kod paylaşıldığında ise maalesef dolandırılacağınızı ekledi.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Olimpiyatlarda Tüm Dünyaya Adını Duyuran Yusuf Dikeç Röportaj Verdi: "Kendim ve Ülkem Adına Çok Mutluyum"
Böyle Gol Görmediniz: İzmir'de Bir Halı Maçında Atılan Gol Tebrikleri Topladı
Gitar Sesiyle Mest Olan Tatlı Kedinin Uykuya Daldığı Anlara Kalbiniz Eriyecek

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
03.08.2024

o kod sayesinde nasıl dolandırıyorlar amq, onu da söyleseydin bari iki saat beğenin, takip edin diye videonun yarısı boyunca darlayana kadar.

Pasif Kullanıcı
03.08.2024

Herşeyin ayaga gelmesine öyle bir alışıldı ki yakında yemegide başkasının yedirmesini bekleyecekler hatta parasını yatırıp tatilde başkasını gönderip yaptıgım son tatil diye paylaşacaklar bu işlerin götürüsü getirisinden çok ya yapmayacan yada katlanacan yani seçimi başkasına bırakma sen yap sipariş verme kendin al gözlerin görsün

03.08.2024

Yolsuzlar dolandırıcılık yapınca tepki gösteriyorsunuz ama işverenler dolandırıcılık yapınca susuyorsunuz ; işveren maaş öderken işçiyi dolandırıyor vergiyi kesiyor primini kesiyor ama parayı devlete ödemiyor emekliler de hak ettiği maaşı alamıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ