Evindeki kutlama sırasında yaralanan Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumu hakkında doktoru açıklama yaptı.
Evindeki kutlama sırasında yaralanan Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumu hakkında doktoru açıklama yaptı.
Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui’nin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Prof. Dr. Vedat Kaya, 'Omar'ın 1 gözünde daha ağır olmak üzere yaralanma söz konusu. Göz ekibiyle birlikte müdahelemizi yaptık. Şu anki durumu düne göre oldukça iyi.' dedi.
Kaya, 'Omar için şu anda medikal tedavi uygulanıyor. Tekrar bir müdahale gerekebilir mi, muhtemelen gerekecektir. Bir planlama yapıyoruz. Yarın tekrar bir değerlendirme yapacağız.' ifadelerini kullandı.
Mal. Kac yasinda adamsin, ne isin var havai fisekle. Ulan bu tarz aletler bi bana mi tehlikeli geliyor, 10 metre uzagindan geciyorum.
Adamın bir gözünde ağır hasar varmış, muhtemelen futbol hayatını olumsuz etkileyecek ama hala dingil dingil konuşanlar var. Evet hatalı bir davranış ama bedeli böyle ağır olmasaydı keşke. Yasaklanmasını çok istiyorum havai fişeklerin herkese zararı var ama birilerinin kürkü doymuyor ki zararlarını düşünebilsinler!