Doktoru Darp Ettiği İddia Edilen Uzman Çavuşu Protesto Eden 25 Kişinin İfadesi Alınacak

14 Mart Tıp Bayramı'nda bir doktoru darp ettiği iddia edilen uzman çavuşu alkışla protesto eden aralarında doktorlarında bulunduğu 25 kişinin  Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından ifadesi alınacak.

Tıp Bayramında yaşanan olayla ilgili olarak Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Başhekim Doç. Dr. Turhan Togan'ın bizzat yürüttüğü soruşturma kapsamında hastanedeki güvenlik kamerası görüntüleri izlendi, alkışlı protesto gösterisine katılanlar belirlendi. Doktorların da arasında yer aldığı 25 sağlık çalışanının, bu hafta içinde savunmalarının alınmaya başlanacağı bildirildi.

WhatsApp grubundaki yazışmalar da soruşturma dosyasına girdi

Öte yandan hastanede görevli doktorların, WhatsApp grubundaki yazışmalar da soruşturma dosyasına girdi. Yazışmalarda, Aladağlı'nın kimlik bilgilerini paylaştıktan sonra 'Belleğimize kazına', 'Hastane kaydı bir daha yapılmamalı', 'Kimlik bilgileri ile dilekçe yazıp, şu gerekçe ile muayene etmek istemiyorum denilebilir. Böyle bir hakkınız var' ifadelerine yer verildiği ortaya çıktı.

Yazışmalarda, 'Şiddete karşı çıkmak, hastane yöneticilerinin görevi. Hekime işlenmiş bir suça tepkiyi belirtmek için neden yanımızda olmadıklarını gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum',  'Kesinlikle yönetim, böyle durumda en önde olmadı' ifadelerine yer verildiği de belirlendi.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
22.03.2022

Niye ifade aliniyo..haksiz yere protesto ettikleri icin mi...uzmani dovmedilerki...alkisla protesto cok masum halbuki

22.03.2022

Protesto herkesin hakkı fakat olayın olduğu hastaneye '' WHATSAPP '' gruplarından başka hastaneden kaç tane hekim geldiğini veya grup konuşmalarında ne tür muhabbetler döndüğünü biliyor musunuz ? Biraz araştırın lütfen ben sizin hakkınız da bir iftira da bulunsam ki kendi çevrem ve onun çevresi benim ne bok olduğumu bile bile gelip alkış tutarsa onlar da aynı bok olur. Konunun özeti bok isen boksundur herkes bokun bok olduğunu da bilir.

22.03.2022

Bu olayda bi gariplik var...

23.03.2022

Haberin başlığını atarken bile algı yapar gibi atıyorsunuz. Onedio nerede etkileşim varsa oradasınız burada uzman çavuşumuzun yaşadığı bir iftira ve mağduriyet var. Darp ettiği iddia edilen, diyerek sanki olayı gerçekleştirilen tarafın uzman çavuş olduğu gibi bir algı yaratamazsınız. Yaşananlar görüntülerle sabit ayan beyan ortadadır etkileşim yapalım diye insanların mağduriyeti üzerine oynamayın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ