Doktorların Hiçbir Müdahalesine Gerek Kalmadan Annesinin Karnından Kendi Çıkan Bebek

İngiltere'de gerçekleşen sezaryen doğumda bir mucize gerçekleşti. Doğum koçu Sophie Messager isimli kadının paylaştığı görüntülerden de açıkça göreceğimiz üzere azimli bebek doktorların müdahalesine gerek kalmadan annesinin karnından kendi çabaları ile çıktı.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
02.08.2016

Aptallık eğitim, millet falan farketmiyor. Yok bir de doktoru,hemşiresi, ebeveyni bir sürü insan var; bir tane de değil sıkıntılı insan. O çocuk yeni doğan, bildiğin yeni. Daha ilk kez nefes alıyor, ilk kez doğru düzgün hareket ediyor; o çocuğu zorlamanızdaki, kendini o kadar yormasına sebep olmanızdaki amaç ne? Hem sıkışıyor orada çocuk. O sırada çocuk annenin rahmine veya diğer organlarına vb. zarar da verebilir. Ayrıca hemen annenin ve bebeğin kontrollerinin yapılması gerek, bir problem varsa hızlı müdahale edilmesi için. Eğlenmeniz için, internette milletin seyretmesi için yapılacak iş mi bu. O doktorlar hakkında işlem başlatmayan şerefsizdir. Ailenin de çocuk bakmaya yeterli olup olmadığı inceleme altına alınmalı. Küçük bir bebeğe bunu yapan insana doktor olarak hiçbir şekilde güven olmaz. İnsanlar izleyip eğlensin diye kendine ne halt ediyorsan et ama yeni doğana bu yapılmaz.

02.08.2016

Natural caesarean yani doğal sezaryen denilen yeni bir teknik efendim, orda bulunan insanların bunu eğlence için yapmadığını bilin.

yaptıracağın doğumun senin doktor ya çekil ben çıkarım :D

02.08.2016

Ohaaa diyeceğim valla artık ohaa. Hadi doktor hemşire mala bağlamışlar peki anne nasıl buna müsaade eder. Ay çok kızdım! Ya minnak ya yara yırta çıktı ne yapsın kendi işini kendi gördü.

TÜM YORUMLARI OKU (60)