Özellikle teknolojinin geliştiği şu günlerde, vücudumuzda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu hissettiğimiz zaman ilk yaptığımız Google'dan belirtileri aratmak oluyor. Bazen şüphelerimizin aklımızdan uçup gitmesini sağlasa da, bunları kişisel tıbbi teşhisler olarak algılamamak gerekiyor.
Siberkondria olarak adlandırılan bu durumda ise insanlar araştırmalarına inanıyorlar ve kendi kendilerine teşhis koyabilmek için herhangi bir belirtiyi bile Google'da aratmaya başlıyorlar. Biz de internetin yanlış kullanımı sonucu oluşan bu hastalığın alternatif tedavilerini sizler için derledik.
Ultrasonda, bebeğin kalbinde parlaklık gördüm demiş doktor eşime. Tam olarakta bilgi vermemiş sanırım. Akşam işten geldim, hanımda surat 5 karış. Ne oldu dedim, -Doktor böyle böyle dedi, netten baktım, bebeğin down sendromlu olma ihtimali var, sonucuna ulaştım. dedi. Bir de ben araştırdım netten, kalpteki parlaklık buna işaret ediyormuş. 2 hafta sonra tekrar gittik. Bişey yok kaybolmuş demiş. Biz de 2 hafta üzüldüğümüzle kaldık. Doktor belli ki konuşmak için erken olduğunu düşündüğü için bişey dememiş. Biz salaklık ettik.
Bu yazıyı okuduğu için kendine siberkondria teşhisi koyacak hastalardır.
aynı durumdan muzdaribim.ne pok yicem bilmem.