Doktora Diplomasını Yırttıran Saldırganlara Tahliye

Şanlıurfa’da hasta yakınlarının saldırısına uğrayan doktor Şeyhmus Baraş, diplomasını yırtıp mesleği bırakmıştı. Baraş’ı darp eden üç saldırgan davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde özel bir tıp merkezinde görevli doktor Şeyhmus Baraş, 27 Haziran'da 3 hasta yakınının saldırısına uğramıştı. Doktor Baraş, kendisine saldıran 3 kişinin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmasının üzerine adliyenin önünde diplomasını yırtıp mesleği bıraktığını açıklamıştı.

Hastanede Saldırıya Uğramıştı: Saldırganlar Serbest Kaldı, Doktor İstifa Etti!

Tahliye edildiler

Davanın ikinci duruşması Viranşehir 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Doktor Şeyhmus Baraş, olay günü yaşananları anlattı. Sanıkların, kendisine hakaret ve tehditlerde bulunduğunu, bunun üzerine tartışma çıkınca da saldırdıklarını söyledi.

Daha sonra üç tutuklu sanık ifade verdi. Mahkeme sanıkların tahliyesine karar verdi.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
18.08.2022

Tahliye eden hakim, hadtalandığında üfürükçüye gitsin artık

Pasif Kullanıcı
18.08.2022

Hani giderlerse gitsinler dedi ya doktorlara,yeni mezunlarla yola devam edermiş.Yks yerleştirmelerde 700 e yakın tıp kontenjanı boş kaldı.Siz bu kafayla gidin,aynen devam böyle..

18.08.2022

Hakim de dahil saldırganlar, doktora muhtaç kalıp da gidemesinler İnşallah. Böylelerine tedavi ve yardım da bulunmak için dirsek çürütmüş doktorların bir an önce hakları ve en önemlisi canları korunmalıdır. Hakimin kararını da doğru bulmuyorum. Sadece yasaya göre değil vicdanen de düşünmeli. Görev başında hakime saldırın kaç yıl hapis alırsınız? Doktora saldırı serbest değil mi? Yazık. Bu gidişle bu ülkede doktoru mumla arayacağız.

TÜM YORUMLARI OKU (22)