Doktor ve Hemşirelerden Hastanede Köpük Partisi!

Cinsel ilişki iddiaları nedeniyle çalkalanan Alaşehir Devlet Hastanesi'nde bu defa da köpük partisi yaptılar. Doktor ve hemşirelerin yaptığı köpük partisine soruşturma başlatıldı!

Hastanenin yoğun servisinde çekildiği öğrenilen görüntüler bazı hastane çalışanlarının birbirlerinin üzerine köpük sıkarak eğlendiği görülüyor.

Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haber ve iddialar ile ilgili olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüzce ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 adlı videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içerisinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içerisinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza görevlendirilmişlerdir.

Kaynak: CNN Türk

İşte o köpük partisi görüntüleri:

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
20.11.2019

Tmm her şey libido dan kaynaklıda ne var bunda. Köpük partisi görmemişler ufak bir şakalaşmayı ne kadar büyütmüş. İş yoksa bırakın sevişsinler millet otomat mı. Burada asıl sorun kadın adama köpükle cicik yapıyor adam harekete geçeceğine mal gibi bekliyor abi niye bu kadar kasıyorsun kinetik enerji oluştursana. Baksana diğeri omzuna almış yeşilçam dan bir kesit sahneliyor.

20.11.2019

"Doktur beycimle akşam akşam delirmeler."

Utandım. Yoğun bakımın ciddiyeti niye anlaşılamıyor o kapının hemen dışında canını zor idame ettiren insanlar varken görev başında bu nasıl lakaytlık. Ya o an bir hastaya acil müdahale gerekse köpüklerle mi gitceksiniz. Nasıl bir sorumsuzluk bu. O insanların eğlenmeye hakkı var diyenler bu şekilde eğlenme yeri hastanenin yoğun bakımı değildir..Biz de mesai arasında hastanede doğum günü kutluyoruz hep beraber yemek yiyoruz sohbet ediyoruz ama kesinlikle yatan hastalar bunu duymadan. Birilerinin acı çektiği ortamlar diğerlerinin eğlence yeri olmasın herkesi duyarlılığa davet ediyorum

TÜM YORUMLARI OKU (25)