Doktor Karakaya'nın Cenazesinde İktidar Yuhalamalar ve Alkışlarla Protesto Edildi

Sağlık emekçilerinin yaşanan şiddet olaylarından sorumlu tuttuğu Bakan Koca da törene katıldı.

Koca ve iktidar burada tepkilerin hedefi oldu: 'Yazıklar olsun size...'

Öte yandan Karakaya'nın vefat etmeden önceki hafta sonu Kayseri'ye geldiği, sonrasında bayramda görevli olduğu için Konya'ya döndüğü belirtildi.

Kliniğe 'Cenazemiz var' yazısı asıldı...

Konya’da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın (47) görev yaptığı hastanede silahlı saldırıda yaşamını yitirmesinin ardından olayın yaşandığı klinik, kapısına 'Cenazemiz var. Hasta bakılmayacaktır' yazısı asılarak, kapalı tutuldu.

Saldırının ardından sağlık çalışanları 7- 8 Temmuz tarihleri arasında iş bırakma eylemi kararı aldı. Bu nedenle bugün başta saldırının yaşandığı Konya Şehir Hastanesi olmak üzere hastanelerde acil servisler dışında hizmet verilmiyor.

Doktorlar Anlatıyor: Neden Türkiye'yi Terk Ediyorlar?

Popüler İçerikler

Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
07.07.2022

Yazıklar mı olsun. Kayseri 2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde %70,3 Akp oy verdi bence kayseriye yazıklar olsun.

07.07.2022

bir sonra ki seçimde %80 oy verirler.

07.07.2022

Bu olay da 2 güne unutulur. Çok tepki çektiğini sanıyorsanız iki dakika facebook indirip yorumlara bakın. Bir insan öldürülüyor ardinda iki yetim çocuk bırakıyor halk haberinin altinda kim bilir ne yaptı da hak etti yazıyor. Doktorların tedavi etmeye çalıştığı yaninda istedigi halk tam karşısında duruyor. İktidarın tiranlığı yıkmaz insanı savaştırır ama bu halk insanın ruhunu emiyor, çalışmayı geç yaşama, insanlığa inanma isteğini silip süpürüyor. Doktorlar gidiyor, keyfinden mi gidiyor? Hastalar mağdur olsun mu diyor? Hükumet def ediyor tedavi ettiği hastası öldürüyor köşeden izleyen de oh olsun ben geçen gün muayene olamadım diyor

07.07.2022

Bu millet suç işlemeyi kendisine hak olarak görüyor. Tecavüze uğrayan kadınlar için "Gece gece dışarıda ne işi vardı?", "Açık giyinmeseymiş o zaman.", "Bağırmadığına göre o da istedi." deniyor. Ne zaman bir doktor şiddete uğrasa "Doktor belli ki bir şey yapmış, o yüzden şiddete uğradı." deniyor.

07.07.2022

Hangi yüzle gelmiş? En kısa sürede devletin hekimi olarak aramıza dönmesi dileğiyle (belki o zaman anlar)

TÜM YORUMLARI OKU (63)