Doktor Hacer'in Saplantılı Bir Adam Tarafından Nasıl Taciz Edildiğini Öğrenin ve Hacer'in Sesini Duyurun!

Hacer'in sesinin duyulması için illa öldürülmesi mi lazım? Yeter artık!

Tacize, tecavüze, kadın cinayetlerine isyan etmeye artık ciğerlerimiz yetmiyor. Her yeni gün başka bir kardeşimizin kötü haberine uyanmaktan bıktık artık. Bu kez de Hacer'in inanılmaz bir taciz hikayesi çıktı karşımıza. Lütfen Hacer'in sesini herkes duysun!

Hacer'in arkadaşının iddiaları çok ciddi. Noktasına virgülüne dokunmadığımız bu korkunç taciz olayını okumaya buradan başlayabilirsiniz.

Tweet kaynağı

Hacer'i taciz ettiği iddia edilen Cebrail Can Kalaycı'nın geçtiğimiz sene yazdığı tweet de bir o kadar korkunç. Lütfen Hacer'in sesini duyun!

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
20.08.2020

yuh yuh yuhhh.. her olaydan sonra "lan biz daha neler gorecegiz" derken her yeni gün manyakligin yeni bir boyutuyla karşılaşıyoruz. yuh

20.08.2020

Allah korusun, başımıza böyle bişey gelirse yardım çağrımıza karşılık "seni deli gibi seven biri var daha ne istiyorsun" diyen polis ve vatandaştan koru bizi allahım. Tacizciyi tecavüzcüyü katili koruyan kollayan ve mağdurun derdi çözülmesin diye kırk takla atan hükümetten bizi koru yarabbim!

Pasif Kullanıcı
20.08.2020

rabbine bu aralar herkes dua ediyor serverlede yoğunluk var heralde dualar sisteme ulaşmıyor

20.08.2020

Ben okurken çıldırdım, kız bunları 7 yıldır yaşıyor. Tutuklansın diye uğraşıyoruz ama birkaç yıl yatıp çıksa kıza daha da kinlenip geri dönebilir. Bu durumlara acilen bir çözüm bulunmalı..

TÜM YORUMLARI OKU (53)