Ünlü Estetik Cerrah Acartürk'ten Kadınları Aşağılayan Sözler

Doçent Dr. Tahsin Oğuz Acartürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kadınları hedef aldı. Kadınlara yönelik küfürlü ifadeler kullanan Acartürk 'Ben erkeğim; kadın istiyorum evde, patron istemiyorum' dedi. 

"Evde patron istemiyorum"

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doçent Dr. Tahsin Oğuz Acartürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Güçlü bir iş kadınıyım, evde de böyleyim', hayır ben kadın istiyorum evde, patron istemiyorum. Ben erkeğim; evde kadın istiyorum. İşte 'biz eşitiz' bilmem ne... Valla o zaman boşanırsın veya ayrılırsın, 'sen git istediğinle gez toz ne yaparsan yap' dersin kadına. 80 tane kedi al, onlarla uğraş. İş yerinden adamlar çıkacaktır, her gece biri gelir seni... Böyle bir hayata devam et. Ama gerçekten bir erkekle birlikte olmak istiyorsa kadın, o zaman kadın olmak zorunda. Bunu anlayamıyor kadınlar. Erkek denen iki tane ... olan adam etrafta çok var, bir sürü beta var, onlar da ürüyor. Bir ...'ya bakar, hamile kalman. Ama olay o değil bayanlar, sizi çok seviyoruz.' ifadelerini kullandı.

İşte o skandal açıklama 📹

Acartürk yaptığı başka bir paylaşımda ise, 'Her zaman kadınların yaşına bakın, yaş çok önemlidir kadınları anlamakta ve davranışlarında, ne için yaptıklarını anlamak için 'Kaç yaşındasın' önemli bir soru kadın için. 30 yaşında, evlilik yaşı gelmiş. İstediği kadar bir kadın 'ben evlenmeyi düşünmüyorum', bütün kadınlar evlenmeyi düşünür. 70 yaşında bile evliliği düşünür kadın net. Güvencedir evlilik. Dünyaya, başarılı bir kadın olduğunun ispatıdır o yüzünü takmak çünkü erkekler kadınlara göre başarı objeleridir. Kadınlar, erkeklere göre cinsel objelerdir. Kuralları ben yazmadım bu gezegende, bunlar gerçekler. Kadın birlikte olduğu erkeğin yüksekliğiyle, kendi başarısını ispat eder dünyaya. 'Ben bu erkeği elde ettim yüzükle', o kadar yüksek değer bir kadınım ki yüksek değer bir erkek seçti beni. Kadın bunun güvencesini arıyor' dedi. 

T24

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
08.10.2022

Bu adamın fikrini doğru bulanlar ile doğru bulmayanları ayırsak, acaba hangi grup daha istikrarlı daha sağlıklı daha huzurlu ve mutlu ilişki yaşar. Kapasitesi evde kek börek yapıp Esra Erol izlemek olan insanların mutlu olabileceği kesin. Kadını ne için istiyorsun? hizmet etsin diye mi, bir ses, nefes olsun diye mi? cinsel ihtiyaçlarını karşılasın diye mi? Kaldı ki, bunların hiçbirisi kadının görevi değil, isteği olursa yapacağı, yapması gereken şeyler. O yüzden bu cümleyi kuran kişilerle güzel bir hayat geçirmek zordur. Sadece kadınlar için değil, çevresindeki herkes için. Muhtemelen kadınlardan gördüğü ilginin tamamını parası ve kariyeri nedeniyle gördüğünü düşündüğü için hiçbir kadınla gerçekten kişisel bir bağ kuramamış kendi yetersizliklerini, eksiklik duygularını genelleme yaparak kadınların varoluşuna nefret olarak dışa vuran serengeti de bir gül gibi açmış abimiz.

08.10.2022

ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi

08.10.2022

Onedio ve klasik skandalı. Siz her seferinde bir insanın 1 buçuk dakikalık videosunu alıp, yüzlerce saatlik konuşmaları hiçe sayıp linç etmek zorunda mısınız ? Onedio ekibi size sesleniyorum. Tahsin Oğuz hocam bir çok insana yardımcı olmuş, erkeklere ve dinleyen kadınlara yol gösteren, gayet terbiyeli bir Türk doktorudur. Bırakın bu linç kampanyalarını da biraz bir insanın sözlerinin tamamını dinledikten sonra yorum yapmayı öğrenin. 21. Yüzyıldayız. Cahiliye devri geçti baylar ve bayanlar.

16.10.2023

Siktir gwerizekalı, daha nası l aşağılayabilir kadınları, bunu tüm mecralarda paylaşacam, orospu çocuğu bundan sonra kendine estetik yapsın

08.10.2022

ya en çokta neye sinir oluyorum: bir erkek çıkıp kadın şöyle olur böyle olur demesine... lan sırf bir akşam yemeği yapmamak için bu kadar alçalmayın. evde çalışmayan kadın daha tehlikelidir. o zaman o kadının evine koyduğu kurallara kesinlikle uymak zorundasın. Eğer eşit olmak istemiyorsan bunlara katlanmak zorundasın.

08.10.2022

"lan sırf bir akşam yemeği yapmamak için bu kadar alçalmayın." yaa inanılmaz bir tespit 👏 Bu cümleyle bu tarz erkekleri çok iyi özetlemişsin.

TÜM YORUMLARI OKU (172)