Doğuştan İşitme Engelli ve %78 Şekil Bozukluğu Olan Genç Ressam Alper'in Yaptığı Muazzam Çizimler

Genç ressam Mustafa Alper Kocabıyık, doğuştan işitme engelli ve yüzde 78 oranında şekil bozukluğu var. İnsanların tuhaf bakışları arasında önüne çıkan engelleri tek tek aşmayı başaran Alper, kendisine rehber olarak da resmi seçmiş.

4 yaşından beri resim tutkusuyla hayata bağlanan Alper, her anını resim ve fotoğrafla anlamlı kılmaya çalışıyor.

ATSO Güzel Sanatlar Lisesi’ni bitiren Mustafa Alper Kocabıyık'ın sahip olduğu hastalığın ismi ise Fronto Metafizyel Displazi(şekil bozukluğu).

Çizdiği resimler için düzenli olarak resim sergisi açan genç ressamın yeni sergisi ise yarın (7 Mart 2019, Perşembe), Antalya'da açılacak.

Resim yaparak, fotoğraf çekerek kendini rahatlatan Alper, şimdiye kadar birçok önemli ismin de portrelerini çizdi.

Alper'in yaptığı çalışmalar: #9

#8

#7

#6

#5

#4

#3

#2

#1

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
10.03.2019

"Doğuştan İşitme Engelli ve %78 Şekil Bozukluğu Olan Genç Ressam Alper'in Yaptığı Muazzam Çizimler" bende böyle başlıklara uyuz oluyorum işte arkadaş. Genç Ressam Alper'in yaptığı muazzam çizimler yaz yeter. Engellerini söyleyip duyar kastırmaya gerek yok. Resimlerini ve Alper'i gören ne büyük işler başardığını anlayacaktır zaten. Bana kalır ise bu tip başlıklar insanı daha çok rencide eder. Daha çok ilgi çekmesi, daha çok click için falan demeyin. Önemli olan saygıdır. Saygı olmadığı için zaten her yer leş bir halde. Makalenin içinde bir şekilde bahsedilebilir ama başlık olayı gerçekten iğrenç geliyor bana. Engel / Bozukluk onu görendedir.

07.03.2019

bizim şeklimiz düzgünde ne oluyor. öldüğümüzde dünyaya bırakacak bir eserimiz olmayacak ama bu arkadaşımızın eserleri ölümsüz olacak

06.03.2019

çok başarılı.tebrik ediyorum

TÜM YORUMLARI OKU (11)