Doğumdan Sonra İçgüdüsel Olarak El Ele Tutuşan İkizler!

Doğumdan kısa bir süre sonra annelerinin kucağına konulan ikizler, içgüdüsel olarak el ele tutuşuyorlar. 😍 İşte o muhteşem görüntüler...

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
27.02.2020

Gelde ağlama... :/

29.02.2020

Sende ağlamaya bahane arıyorsun gibi

27.02.2020

İkiz kızlarım var. Bilimsellikten uzak saçma sapan böyle haberler yüzünden aptal sorulara o kadar çok maruz kalıyoruz ki. Yok "ikizlerin kendi aralarında dilleri var mı?" " birisi ağlayınca diğeri de ağlıyor mu?" "ikisi de aynı rüyayı mı görüyor" . Aptal saptal haberler ile insanları kandırmayın. Çoğul gebeliklerin tek bilimsel açıklaması şudur; aynı anda doğan kardeşler. Siz kardeşinizle aynı rüyayı görüyor musunuz? Evet ise o halde bu saçmalıklara inanmaya devam edebilirsiniz.

28.02.2020

Haklısınız yazdıklarım biraz sinirlenmişim gibi duruyor :) İnsanların soru sormasına tabi ki kızmıyorum. Asıl beni kızdıran sorumluluk duymadan medya-sosyal medya haberlerinin bilimselliğe dayanıp dayanmadığına bakılmaksızın sunulması. Bugün bize garip sorular soruyor, yarın da "şeker hastalığına bilmem ne otu iyi geliyormuş" diyerek o ottan toplamaya başlıyor vs. Uyarınız için teşekkürler.

TÜM YORUMLARI OKU (7)