Doğu Ekspresi Treninde Hababam Tadında Organizasyon!

Türkiye'nin en uzun tren yolculuklarından birisini yapabileceğiniz Doğu Ekspresi, kışın gelmesiyle yeniden popülerliğini kazandı. İnsanlar, Doğu Ekspresi ile ülkeyi bir uçtan diğer uca geçerken yolculuk sırasında keyifli etkinliklere de imza atıyor. İşte o etkinliklerden birisini izliyoruz...

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
04.01.2020

Gercekten bu trenleri ulasim olarak kullanan, memleketine donmek isteyen bir cok kisiye engel oluyor bu sacma sapan Dogu Expressi saklabanligi. Yok efendim fotograf cekmek icin icini susleyip pusleyip vagonlari oda haline getirip akim yaratti bu ozenti gencler, icini dizayn eden mi dersin yoksa kuymak pisiren mi, pijama partisi yapip instagrama atan mi dersin yoksa evlilik teklifi organizasyonuna ceviren (merak edenler instagram: @doguekspres ..) Bunu da firsat bilen turizm acentalari biletlerin fiyatlarini ucurdu... Macera istiyorsaniz bircok secenek var, gerek yok Dogu Ekspresini hababam sinifina cevirmeye.

04.01.2020

İnsanların her eğlencesine de köstek olmayıverin bi zahmet. Kim yolda kalmış kim evine memleketine gidememiş ulaşımın birçok yolu var bu olmazsa başkasını dener insanlar ki öyle de oluyor.

04.01.2020

Ucuz tatil köyü animasyonu.

04.01.2020

4. oda da binali yıldırımın ne işi var sjsjsjsj

TÜM YORUMLARI OKU (7)