Doğduğu İlk Günden 1 Yaşına Kadar Beraber Büyüdüğü Köpekle Sevimlilik Patlaması Yaşayan Ufaklık

Siz ne güzelsiniz öyle. 😍 Evin yeni üyesi ile birlikte bolca vakit geçiren sevimli köpeğin ve bebeğin 1 yıllık dostluklarını izleyeceksiniz. 😍 Çok güzeller...

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
27.03.2019

O is oyle degildir de neyse! 3 KOPEK 2 KEDI 1 tane de 2,5 yasinda kizimiz var tipki esimin dedigi gibi! Doğduğu günden bugüne hayvanlarla haşır neşir anne altından wvinize gelen KURT asıllı köpeğimiz bile 5 aylık bir ayı olmasına rağmen bugüne dek bir gün bile isteye insan yavrumuza bir tek zarar VERMEDİ! Ama bunun yanında çocuğumuz köpeklerimizi ısırdı, kedilerimizin bıyıklarını çekti, köpeklerin kulaklarını çekti; büyürken ona tuhaf gelen her organı garipseyerek öğrendi ve hiç biri de ne gözünü çıkardı ne kafasını kopardı! Kaldı ki kediler köpeklerden daha zalim ders verme konusunda! Ayrıca kızımız; soğuktan nem kapmaz, ota boka hasta olmaz, birine haksızlık edildiğini düşünürse ona engel olmaya çalışır, 1,5 yaşındaydı sokak köpeğine bağırdığı için koca koca insanlara kafa tutardı. Bugün 2,5 yaşında evimize gelen misafirlerden biri hayvanlara gık dese kafa tutar. Onun sınırsız sevgiyi öğrenmesi ve bağışıklığının hard core güçlü olması ihtimaline o risk alınır!

27.03.2019

Kızım doğmadan evvel en çok baskıyı diğer çocuklarımız yüzünden yedik. 2 köpek 3 kedi, "aman bir şey olur, ee çocuk doğunca göndereceksiniz dimi, öf her yer kıl , neden hayatınızı mahvediyorsunuz ki bakın doğru düzgün tatile gitmiyorsunuz bile" . Biz hep mutluyduk ve inatla karşı cıktık. kızım doğdu 2 yıl geçti aradan, şimdi herkes "aa hayvanlara büyüdü ne kadar iyi oldu" diyorlar. iki yüzlüsünüz demek geliyor içimden bazen ama diyemiyorum. Abim size kimse gelmek istemiyor diyor. Gelmesinler diyorum. Kimse gelmek zorunda değil diyorum. He kıl olayı da eşim günde 2 kez evi süpürür bu durumdan da şikayet etmez. En azından benim çoraplarımı attığım kadar etmez. Bir hayvanı sevmek sadece ona yemek su vermek değil ailenin bir ferdi olarak kabul etmektir. çünkü yeri geldiğinde sizi korur, yeri geldiğinde dinler, yeri geldiğinde duygularınıza ortak olur, yeri geldiğinde tüm evin ağzına sıcar ( :

28.03.2019

Kesinlikle katılıyorum. Geçen yaz sonu elimi kestim. Biraz büyük ve korkutucu bir kesikti. Evde o zaman 2 kedim vardı. İlk kez korkup bu kadar telaşlandıklarını gördüm. Hastaneden yaklaşık 2 saat sonra geldiğimde her ikisi de beni kapıda karşıladılar ve ben uyuyana kadar yanımdan ayrılmadılar. Hasta olduğumda gece iğneye beni götürüp acilin kapısında bekleyip ben çıkınca beni eve bırakan bir sokak köpeğim vardı. Onu barınağa aldırdılar. Sebebi kokuyor olmasıydı. İnsandan gördüğüm zararı hayvandan görmedim ben. Kızımla tartışırken araya girip elime dokunan bir kedim var. Kızım üzülünce yanından bir an ayrılmıyor. Hayvanların insanlardan daha güvenilir ve sadık olduklarını yaşadıklarımla kanıtlarım.

27.03.2019

benimki de çocukları çok seviyor. ama biraz bokunu çıkarıyor bu konuda. çocuğun annesini babasını bile yaklaştırmıyor. sanki kendi çocuğu amk

TÜM YORUMLARI OKU (11)