Doğallığı ve Sempatikliğiyle Nam Salmış Asuman Krause'nin Son Görüntüleri Akıllara Hamilelik Sorusunu Getirdi!

Yılların sunucusu, doğallığı ve sempatik halleriyle gönüllerde taht kurmuş Asuman Krause'nin hamile olabileceği iddia edildi! Detaylar 👇

1998 yılında Türkiye ikinci güzeli seçilen, bir süre mankenlik yaptıktan sonra 2006 yılında mankenliği bırakarak şarkıcılığa soyunan fakat çok uzun yıllardır sunuculuk kariyeriyle parlayan Asuman Krause'yi tanımayanınız yoktur!

Senelerdir Aileler Yarışıyor programını sunan Asuman Krause, doğallığı ve sempatik halleriyle her zaman beğenilen isimlerden oldu, kalbimizde de ayrı bir yer edindi! Güzel sunucunun, hiç değişmeyen güzelliği bir yana dursun özel hayatı da hep çok merak edildi.

Bir dönem adı Emrah'la anılan Krause, 2010 yılında Amerikalı iş insanı Alan Horowitz ile evlenmiş iki sene sonra da boşanmıştı. O zamandan bu yana da gönül kapılarının kapalı olduğunu biliyorduk!

Fakat geçtiğimiz saatlerde 2. Sayfa tarafından paylaşılan video, akıllara tek soru getirdi! Asuman Krause'nin Aileler Yarışıyor'un son bölümünde belirgin gözüken karnı "acaba hamile olabilir mi?" dedirtti.

Aynı soru, kendisinin sosyal medya hesabından paylaştığı son videoda da öne çıktı. Sosyal medya kullanıcıları, Krause'nin paylaşımının altına koşarak "hamile misiniz?" yorumları bıraktı.

Herkes pek bir heyecanlandı ama geçtiğimiz saatlerde 2. Sayfa'ya ulaşan Asuman Krause, bebek beklemediğinin altını çizdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bir Döndü Pir Döndü: Sepetini Takıp "Markete" Çıkan Şeyma Subaşı'nın Gecelikten Hallice Kombini Dillere Düştü!
Eski Aşıklar Pişti Oldu: Çağatay Ulusoy'la Denk Gelen Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Sorularını Cevapsız Bıraktı!
Aşk Hayatı Sarpa Saran Cem Yılmaz, Chat GPT Kendisine Yürüyünce Fena Gaza Geldi!

Popüler İçerikler

Makam Arabası ile Suriye ile Türkiye Arasında İnsan Kaçıran Tuğgeneral Bilal Çokay Tutuklandı
Misafirlikte Önüne Koyulan Yemeği Beğenmeyen Twitter Kullanıcısına Tepki Yağdı
Manisalı Gelinin Düğünden Önceki ve Sonraki Makyajlı Halini Görenler Değişime İnanamadı