'Doğal Güzellik' İçin Koltuk Altı Tüylerinizi Uzatmaya Ne Dersiniz?

2014 yılında yayınladığı fotoğraflar serisine 'Doğal Güzellik' adını vermiş.

Bu fotoğraf serisi ile amaçladığı şey, güzellik endüstrisi tarafından yaratılan standartlara karşı mücadele etmekmiş.

Birkaç model, tasarımcı, aktris ve tasarımcı arasından seçtiği bir grupla çalışan Hoper'in amacı kadın güzelliğini vurgulamak; koltuk altı tüyleri ile onların doğal birlikteliğini hatırlatmakmış.

Ancak bu elbette düşündüğü kadar kolay bir şey değilmiş. Fotoğraf çekimleri için koltuk altı tüylerini uzatmaya başlayan modellerinden biri bile bir süre sonra durumdan iğrendiğini ve çekimlere katılamayacağını bildirmiş.

Hopper özgür birer birey olan kadınların koltuk altı tüyleriyle ne yapması ya da ne yapmaması gerektiğine dair sarsıcı bir açıklama getirmek istemediğini ifade ediyor.

“Kadınların koltuk altı tüylerini uzatmaya başlamasını istediğimi söylemiyorum. Sadece bunun bir seçenek olduğunu düşünüyor, kimsenin de bu seçeneği gözden kaçırmasını istemiyorum. İnsanların güzelliğe dair sunulan standartları sorgulamasını istiyorum.” diyor Hopper.

''Tüm mesele modaya uygun kadın güzelliği ile koltuk altı tüylerinin alışılmadık zıtlığını göstermek.'' diyen Hopper, bunda oldukça başarılı olmuşa benziyor.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
26.05.2015

saçlar boyalı, burunlar, kulaklar delinmiş, kaşlar alınmış, vücut dövmeli ama durun! koltuk altı kıllarına dokunulmamıııışşş... "doğallık" evet...

26.05.2015

şşşş doğaallııııııııııık

26.05.2015

koltukaltlarına kaynak saç mı taktırmış bunlar nasıl bir hormon patlamasıdır bu anlayamadım :(

26.05.2015

ha anlından öpülesice:))))))) yaniii demi. o nasıl bi şey orman mübarek:DD

26.05.2015

yok tek kaş modası yok koltuk altı kıllarını uzatma modası yok farkındalık için bıyıklarını kesmeyen kadın.. Bi durun bi nefes alın ya resmen tersine evrimleşiyoruz farkındalık moda diye diye

TÜM YORUMLARI OKU (67)