Doğa Koleji'nden 'Maaş' Açıklaması: 'Devrin Gerçekleşmesiyle Birlikte Çalışanlarımızın Ödemeleri Yapılacaktır'

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan Doğa Koleji, alıcı kurumla yapılan görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Kolejden yapılan açıklamada, devir işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından çalışanların geciken ödemelerinin yapılacağı belirtildi.

AA'da yer alan habere göre, Doğa Koleji'nden Pazar akşamı yapılan yazılı açıklamada ise son günlerde yaşanan olaylardan derin üzüntü duyulduğu belirtildi. Açıklamada öğrencilerin, velilerin ve çalışanların gösterdiği destek, anlayış ve dayanışmaya teşekkür edildi.

"Alıcı kurumla görüşmeler halen devam etmektedir"

'Alıcı kurumla görüşmeler halen devam etmektedir. Takdir edersiniz ki yapımızın büyüklüğü, devir görüşmelerine ilişkin süreci uzatmıştır' denilen açıklamada şu ifadeler de yer aldı:

'Devrin gerçekleşmesiyle birlikte, öncelikle çalışanlarımızın geciken ödemeleri yapılacaktır. Okullarımızdaki eğitim ve öğretim faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizi sevgiyle kucaklıyor, saygılarımızı sunuyoruz.'

Veliler bugün ise İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya geldi 🎥

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Neler yaşanmıştı?

Aylardır Maaş Alamıyorlar: Doğa Koleji Öğretmenleri Boykota Başladı, Velilerden Destek Geldi

MEB soruşturma başlatmıştı

MEB'den Öğretmenlerin Aylardır Maaş Alamadığı Doğa Koleji'ne Soruşturma

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR

yine bir müteahhite devredin, onca öğretmenin, okul personelinin hakkı olan parayı ödemeyin, yandaş inşaat şirketlerine para kaynağı sağlayın! öğretmenmiş, eğitimmiş çok önemli değil, inşaat sektörü şokomelli.

devir işlemleri devam ederken öğretmenler ve öğrenciler okulda eğitime devam ediyor mu? evet. devir işlemleri devam ederken öğrencilerinden koleje para akışı devam ediyor mu? evet. tüm bunların cevabı evet iken sen nasıl olur da devir işlemlerini bahane edersin? öğretmen arkadaşların arkasındayız. kesinlikle ilgili bakanlığın buna el atması lazım.

09.12.2019

Eşim Doğa Kolejinde öğretmendi, maaşların durumu yüzünden ayrıldı. Yaşanan şey şu, Metal Yapı satın almıştı okulu 2 yıl önce, okulun gelirleri ile inşaat yaptı, bankalara kredi teminatı olarak gösterdi. Yaptıkları evleri satamayınca, okul bu hale geldi.

TÜM YORUMLARI OKU (16)