DM'den Cinsel Organını Gönderen Adama Tokat Gibi Cevaplarıyla Hayatının Dersini Veren Kadın

Adamın bu işlere tövbe ettiğine eminim ama ispatlayamam!

Eskiden teşhircilik denilince insanın zihninde şöyle şeyler canlanırdı çünkü gerçek hayatta olduğu kadar filmlerde de teşhircilerin görüntüsü bu oldu yıllardır. Hâlâ da yok diyemeyiz...

Şimdi bu teşhirciler, dijital dünyada gözümüze gözümüze sokuyorlar oralarını, buralarını. Herhangi bir sosyal medya kullanıcısıysanız, tanımadığınız birinden özel mesaj yoluyla gelmiş bir penis fotoğrafı görmeniz an meselesi.

Daha önce de kadınların maruz kaldığı bu taciz olaylarına denk gelmiştik hatırlarsanız. Mesela bir tanesi böyleydi. Üstelik yüzsüler de bir de...

Fakat geçenlerde havar-î dilaroş isimli kullanıcı, kendisine penis fotoğrafı gönderen tacizciye empati yöntemiyle güzel bir ders verdi

twitter.com

Cesur isimli o kişinin tepetaklak olduğu cümleleri şuraya bırakalım...

Anladınız mı biraz teşhirciler ve tacizciler? İstemiyoruz sizin şeyinizi görmek. Yeterince manyak var ülkemizde zaten.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.06.2020

Ananız,bacınız, eşiniz işin içine girince "rahatsızlık verici" dimi teşhirci yavşaklar! Hayatta başka bir vasfınız olmadığı için bunu güç olarak görüyorsunuz ..Ama şunu bilin ki adınızın geçtiği her hangi bir yerde aklımıza ilk gelen övündüğünüz uzvunuz değil , nasıl bir orospu çocuğu olduğunuz..

18.06.2020

O şerefsizi bir kenara koyalım. Hergün sosyal medyada kadınların orasını burasını görmek istemeyenlerde var lakin siz oranızı buranızı atmaya devam ediyorsunuz. Sosyal medya da bunları görmemesi gereken ufak çocuklarda var. Yani senin de tabirinle ınstagrama orasını burasını açıp fotoğraf atanda NASIL BİR OROSPU ÇOCUĞUYSA artık.Nasıl o adamın yaptığı yanlışsa (neredeyse bütün) kadınların yaptığı bu şeyde şerefsizlik oluyor.

Pasif Kullanıcı
16.06.2020

Pipisiyle bu kadar gurur duyup, sergilemek çok aptalca ve suç. Y kromozomu ile beleşten gelen bir organ. Emeğin yok bir şeyin yok üzerinde. Ne pipi aşkıymış.

17.06.2020

Tanınmış biri eşcinsel birine komple çıplak vücudunun resmini gönderdiğinin bir haberini burada okumuştum

16.06.2020

bu fotoğrafları atanın geneli böyledir müthiş bir özet olmuş. kendi anası, bacısı işin içine dahil olunca nasıl ahlak zabıtası kesildi, rahatsız oldu.. empati bu kadar kuvvetli bir şey deneyene..

TÜM YORUMLARI OKU (61)