Djokovic İsviçreli Rakibini Rahat Geçti

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ATP Sezon Sonu Tenis Turnuvası'nda son şampiyon Novak Djokovic, A Grubu'ndaki ikinci maçında İsviçreli Stan Wawrinka'yı 2-0 yendi.

O2 Arena'da oynanan ve 65 dakika süren karşılaşmanın ilk oyununda rakibinin servisini kıran geçen yılın yarı finalisti Wawrinka, ikinci oyunu da alarak 2-0 öne geçti. İlk ikisi sıfıra karşı olmak üzere üst üste 4 oyun alarak durumu 4-2'ye getiren dünya klasmanının bir numarası Djokovic, ilk seti 6-3 kazandı.

2011 yılından bu yana O2 Arena'da maç kaybetmeyen 27 yaşındaki Djokovic, ikinci seti 6-0, maçı da 2-0 kazanarak gruptaki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Maç boyunca 5 kez rakibinin servisini kıran Sırp raket karşılaşmayı 3 ace, 17 basit hata ve 13 doğrudan sayı getiren vuruşla tamamlarken, Wawrinka, 2 ace, 3 çift ve 29 basit hatayla oynadı.

Turnuvada yarın B Grubu'nda Japon Kei Nishikori ile Kanadalı Milos Raonic öğle seansında, İsviçreli Roger Federer ile İskoç Andy Murray ise akşam seansında karşı karşıya gelecek.

İnternet Haber

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!