DJ Mert Aydın, Işık Hızıyla Boşandığı Merve Boluğur Hakkındaki Sert Sözleriyle "Bu Neydi Şimdi?" Dedirtti!

Merve Boluğur ile geçtiğimiz aylarda dünyaevine girdiği Mert Aydın'ın evliliği kısa sürmüş, çift evliliklerinin ikinci ayını doldurmadan boşanmaya karar vermişti.

Tek celsede boşanan ikiliden Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur ile ilgili sorulara verdiği yanıtla hepimizi şaşırttı!

Merve Boluğur, geçtiğimiz ekim ayında bir süredir aşk yaşadığı DJ Mert Aydın ile Fuat Paşa Yalısı'nda dünyaevine girmişti.

Merve Boluğur'un evlilikten kısa bir süre sonra yüzüğünü takmaması ve “Lanet Olsun Aşkına” şarkısıyla gönderme yapması; ortaya ayrılık iddialarının atılmasına neden olmuştu.

İddialar gerçek çıkmış, çift evlilikleri iki ayı doldurmadan ışık hızıyla boşanmaya karar vermişti!

Merve Boluğur Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ayrılacaklarını doğrulamış, güzel günler için Mert Aydın'a teşekkür etmişti...

Boşanma açıklamasının ardından iddiaların ardı arkası kesilmemiş, evliliğin neden bittiğiyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

2. Sayfa programında ortaya atılan iddialara göre, Merve Boluğur evliliğin ertesi günü; 'Bana kimse kural koyamaz, istediğim vakit uyanırım ev işleriyle istediğim zaman ilgilenirim. Sıkıntıya gelemem üstüme gelme.'" dediği için çift gerilim yaşamıştı.

Bir diğer iddia ise Mert Aydın'ın ameliyat olması ve Merve Boluğur'un eşiyle ilgilenmemesiydi... Tabii bunların hepsi birer iddiaydı.

Boşanma sonrası görüntülenen Mert Aydın, Merve Boluğur ile ilgili sorulara verdiği cevapla şaşkınlık yarattı...

“Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum” diyen Mert Aydın'ın çıkışına Merve Boluğur ne cevap verecek bakalım...

İlginizi çekebilir:

Gelişmeler Şok Etkisi Yarattı: Merve Boluğur'un Babaevine Döndüğü ve Mert Aydın'dan Boşanacağı İddia Edildi!
Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın Işık Hızıyla Biten Evliliğindeki Boşanma İddiaları Çok Konuşulacak

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
03.12.2022

Aman bu da bir alem sonuçta evlenmişsin yani yeni mi anladın gerekmediğini insan az daha saygılı konuşur

03.12.2022

Bu yine boşandı mı ?

03.12.2022

valla mervenin şuana kadar ki davranışlarından dolayı hiç sevmem kendisini normalde adamı tanımıyorum ama evlendiklerini duyunca içimden çok uzun sürmez bunların boşanma haberi de gelir yakında diyordum ve oldu gerçi bu birçok ünlü de oluyor bu durum ama Merve cidden psikolojik bir açıdan bakınca da bir sıkıntısı oldugi çok belli normal bir şekilde konuşulmuyor bile kendisi ile adama gelecek olursak madem anlaşamadiniz, kötü bir ayrılık oldu merve gibi normal bir şekilde bitirmek varken neden çirkin bir üslup kullanıyorsun bunu herkese duyurmak zorunda değilsin bazı şeyler özel kalabilir onları söyleyince sadece merve yi değil seni de eleştirecekler sonra o sana sert cevap verir sen ona magazine de iyi mal vermiş olursunuz kendilerini rezil ediyorlar başka bir şey degil

TÜM YORUMLARI OKU (4)