Diziyle Direksiyonu Kontrol Ederek Makas Atan Maganda

Böylelerini trafikten men etmek gerek! 😡 Eline tespihi alıp direksiyonu dizine bırakan magandadan insanın sinirlerini bozan makas atma görüntüsü...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
17.04.2018

3 aylik bebegimle yolculuk yapiyorum bunun gibi katiller onun benim ve baskalarinin cocuklarinin hayatlarini bitirmeye calisiyor ... en duduk cezayla cinayete tesebbusden tutuklanmali . bunun gibi insan musvetteleri hemen toplumdan uzaklastirilmalidir . bunun yaninda cogumuz boyleyiz diyen tiplerinde derhal ehliyetine el konulmali .

18.04.2018

Bence hepsinden once ikiyuzlu olanlarin ehliyetlerine el konulmali. Yaptigi halde ben yapmadim/yapmam diyenler. Hatasini kabul edip olgunluk gosterenleri oteleyenler, aslinda oyle olmadigi halde kendini gostermek istedigi sekilde lanse edenlerin de ehliyetine el konulmali. 3 yasinda bir oglum var ellerinden oper. :)

Pasif Kullanıcı
17.04.2018

Pembe şortlu daly.rağın tekinin küçük pipi sendromununa dair tek kişilik gösterisini izlediniz

iyi araba ile herkes şoför herkes sürücü. göreyim sizi turbosuz hidrolik direksiyonsuz abs esp'siz arabalar ile. adamlar araba yapıyor bizimkilerde kendi kendine gidebilecek teknolojisi olan arabayı sürebiliyorum diye övünüyor. para kazanılır ama insanlık haysiyet şeref biraz zor be adamım.

17.04.2018

sen buradaki olaya bu acidan bakiyorsun yani .. eski tip arabaylada birilerini oldurmeye calissinda goreyim diyorsun

TÜM YORUMLARI OKU (43)