Dizileri Aratmayan Aldatma Hikayesi Yüzünden Aşka İnancınızı Kaybedebilirsiniz!

On bir aylık sevgilisini, 4 yıllık sevgilisi ile aldatan kişi sosyal medyanın gündemine oturdu! Sevgililerinden birine evlilik vaat ederken, diğeriyle bir ayrıl bir barış yaşadı... '8 aydır boyunca 3 kişi yaşamışız her şeyi! 

İşte, detaylar...

Dolu dizgin aşk yaşadığınızı sandığınız adamın 4 yıllık sevgilisi, size 'müsaitsen arayacağım' dese ne yaparsınız?..

Gelin, Zeynep yaşadıkları karşısında ne yapmış birlikte görelim! 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

'Sevmek büyülü bir o kadar da acı bir şeymiş.' 👇

twitter.com

Hâlâ cevap veriyor olması da cabası... 👇

twitter.com

İşte, sosyal medya kullanıcılarının yaşananlara tepkisi... 👇

twitter.com

Cidden bu kadarı da fazla! 👇

twitter.com

"Yorumlarda ve alıntılarda benzer durumu yaşayan insanların şeref yoksunu hikâyelerini okuduktan sonra 24 yıllık yalnızlığım ve ben."

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ah bir de anlasak nedenini, nasılını... 👇

twitter.com

Peki, sahiden can kurban mı yeni yara? 👇

twitter.com

'Devir böyle bir devir...' 👇

twitter.com

Öğrenelim de ona göre seçelim bari! 👇

twitter.com

Peki bu adam, 4 yıllık sevgilisini 11 aylık sevgilisiyle mi aldatmış, yoksa 11 aylık sevgilisini 4 yıllık sevgilisiyle mi aldatmış?

twitter.com

Yorumlarda buluşalım!

Neyseli bu dünyada, aşkı dillere destan olanlar da var! 👇

Şıpsevdi Sakızlarının Gerçek Hikayesi! Kim ve Roberto'nun Aşkıyla 'Love is...' Daha Bir Başka Olacak!

İlginizi Çekebilir

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Tartışma! Sizce 'Türkiye Yürümeme Ülkesi mi, Yoksa Yürüyememe mi?'
Uzun ve Sağlıklı Yaşamak İstiyor musunuz? İşte 100 Yaşını Aşanların 4 Sırrı!

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
17.08.2024

Bir başkasının sırtından tek taraflı mutluluk talep eden kendisine bile saygısı olmayan karakter yoksunu multitasking insanlar. Beklentileri yükseğe çıkarmalar artık o kadar parça pinçik ve irin dolu ki, komplekslerse zincirlerinden salınmış halde her istediğini tek kişide toplayıp bütün özellikleri bulamadığında arada eksik kalan özellikler için aldatma seçeneğine başvuruyorlar. Yeni bir kişi ile eksik hissettikleri yanları tamamlanıyor sanıyorlar ama hali hazırdaki kişiyi bırakıp ona da gidemiyorlar çünkü o da genel toplamda daha iyi değil sadece dürtüleri için beslendiği bir tür tamamlayıcı. Bu devirde insan kandırmamak artık enayilik gibi görülüyor, tüketim açlığı öylesine aşmış durumda ki sevgi aşk sadakat bile bir mal haline gelmiş insanlar kendilerini ürün olarak sunuyor. Bir de insanların bir kısmı online aldatmayı aldatmadan saymıyor. "ne var canım, iki muhabbet ettik" deyip geçiyor, et ete değmediğinde sadakat ve güven kelimelerinin içi boşalmıyor sanırım.

17.08.2024

Üzüldüm. Aldatılmak kötü bir his olsa gerek, yaşamak istemem şahsen. En korktuğum. Düşünsene bütün hayaller yerle bir, sevdiğini sandığınız sizi aslında hiç sevmemiş. Çok acı olur bu gerçekle yüzleşmek.

20.08.2024

Emel hnm bilinenin tersine aldatmanın sevmekle yada sevmemekle ilgisi yoktur hatta elde edilen bilgilere göre çok seven insanların daha çok aldattığı gözlemlenmiştir. Fiziksel olarak yanımızda olup aklı kalbi başkasında olan binlerce insan var çünkü ihanet karakterin dökülüş biçimidir. bu tür bir ihanetle yüzleşmek çok daha acıdır dilerim yaşamazsınız🍀

17.08.2024

Öteki kadın filmi geldi aklıma. Genç ve başarılı iş kadını nişanlısınından şüphelenir ve takip edince adamın on yıllık evli olduğunu öğrenir. O kadının da aldatıldığını bilmesi gerektiğini düşünüp kadına gidip kocası onu kendisiyle aldattığını söyler. Kadın çok fazla sarsılıp ağlayınca nişanlısının karısını teselli ederken bulur kendini ve oldukça da iyi anlaşırlar. Aralarında anlaşıp herşeyi bildiklerini adama çaktırmamaya ve intikam aldıktan sonra terk etmeye karar verirler. İntikam planının bir parçası olarak adamı takip ederlerken adamın hayatında üçüncü bir kadın bir daha olduğunu görürler. Bu kadın ikisinden daha genç ve oldukça komik ve aptal bir mankendir. İki kadın gidip buna da aldatıldığını anlatırlar böylece bu kız da plana dahil olur ve herşeyi kontrolü altında olduğunu zanneden adamın başına çorap örmeye başlarlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ