Dizilerde Bu Sezon Başrol Oynayacak Partnerlerin Arasındaki Yaş Farkı Tartışma Konusu Oldu!

Yeni sezonda izleyiciyle buluşmayı bekleyen 20'den fazla yeni dizi şimdiden heyecan uyandırmış ve bir fan kitlesi elde etmiş durumda. Birbirinden ünlü isimlerin adeta yarışa girdiği sezonda dizilerde oyuncu kadrosu ve konusunun yanı sıra dikkat çeken başka bir durum daha oldu. Dizilerin birkaçında başrol oyuncuları arasındaki fark izleyicinin bir miktar tepkisine yol açtı.

Yeni sezonda pek çok iddialı dizi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Güçlü oyuncu kadroları ve ilgi çeken konularıyla şimdiden bir fan kitlesi elde eden diziler heyecanla bekleniyor. Dizilerin birbirinden popüler isimleri kadrosuna katmasının yanı sıra dizilerde dikkat çeken bir durum daha gündem oldu. Başrol oyuncular arasındaki yaş farkı X'te tartışma konusu oldu.

Bir X kullanıcısı, bu sezon yayınlanacak dizilerde partnerlerin yaş farkında dikkat çekti.

twitter.com

İzleyicilerin farkında olduğu bu durum X'te çok konuşuldu.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Uzak Şehir'e Katılan Oyuncunun Cihan'ın 'Tek Aşkı' Meryem Olma İhtimali İzleyiciyi Panikletti!
Taciz İfşasıyla Gündeme Oturan Tayanç Ayaydın, NOW TV'de Yayınlanacak Ben Leman Dizisinden Çıkarıldı!
Burçin Terzioğlu Ben Leman Dizisindeki Partneri Tayanç Ayaydın Hakkındaki Taciz İddialarına Sessiz Kalmadı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Televizyon Spikerleri Ela Rumeysa Cebeci, Meltem Acet ile Hande Sarıoğlu Gözaltına Alındı
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
YORUMLAR
27.08.2025

Bu kadar örnek varsa kesinlilke bilinçlidir. Erkek başarısını kendinden çok küçük yaştaki kadınları elde etme olarak parlatıyorlar. İnsanların beyninde bu iyi bir şey algısı yaratılıyor. Bir pedofili olmasa bile ( sonuçta 18 yaşını doldurmuş her insan reşittir) o yolda taşlar yavaş yavaş diziliyor. Yani suyu yavaş yavaş ısıtacaksın ki toplum bunu sindirsin. Birde bunun traji komik yanı var anneleri rolü verilen kadınların da çok erken yaşta evlenmiş imajı alttan alttanda insanların beynine işleniyor. Bu sayede erken evlenen kadın güzellemesi de yapılmış oluyor. Mis gibi bir taşla iki kuş.

27.08.2025

evet kızılcık serbeti dizisinde kızı nursemayı oynayan oyuncu ve annesi pembeyi oynayan oyuncu arasında sadece 9 yaş var . leyla dizisinde de civan karakteri ve annesi nur karakteri arasında gene sadece 9 yaş var

27.08.2025

İzlemeyin izlettirmeyin. Ben izlemeyecegim. Reyting olmazsa yayından kalkar.

27.08.2025

Burak Deniz ve yeni resit olmus kizin dizisine de oyle dedik iki bolum sonra bu rezillik unutuldu konusulmaz oldu, catir catir da izlediler. Halk sapik ve seviyor bunlari ne diyebilirim

27.08.2025

Bu kadınlar hergun yaptıkları şeyleri neden toplum içinde elestiriyor

TÜM YORUMLARI OKU (47)