Dizi ve Film Eleştirileriyle Tanınan Murat Soner, Rotasını Bahar’a Çevirince İzleyici “Orada Dur” Dedi

YouTube hesabından dizi ve filmler için çektiği eleştiri videolarıyla tanınan Murat Soner, hem nadiren yapım beğeniyor hem de acımasız yorumlarıyla ön plana çıkıyor. Bu sefer de Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar'ı inceleyen Soner'in dans sahnesi hakkındaki enteresan yorum 'Nasıl yani?' diye sorgulattı.

Aranızda YouTuber Murat Soner'i tanıyanlar vardır: Kendisi dizi ve filmler için çektiği eleştiri videolarıyla tanınıyor.

Bir yapımı övdüğü nadir görülen Soner'in ayrıca acımasız eleştirileri de dikkatleri çekmiyor değil.

Murat Soner şimdi de "Bahar Bahar diye darladığınız videomuz sonunda geldi" diyerek sevilen dizi 'Bahar' hakkındaki yorumlarını paylaştı.

twitter.com

Tanıtım videosundan dahi diziyi beğenmediğinin sinyallerini verdi.

Ancak videoda özellikle "Reytingi garantiye almak için bir doktoru Dilber gibi ortada dans ettiren senaristi, yapımcı da sevmiştir" yorumu tepki aldı.

Murat Soner'in bu yorumuna "Doktorlar dans edemez mi?" vb. yorumlar geldi.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Sizin düşünceleriniz neler? Yorumlara buyurun 👇

twitter.com

İlginizi çekebilir:

Sunucu Hande Sarıoğlu, Acun Ilıcalı'ya Demediğini Bırakmadı: "Muz Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı"
Survivor'ın Gözde Sunucusu Murat Ceylan Uğruna Ünlü Oyuncu Dayanamadı, Dominik'e Gitti
Survivor Nagihan'ın Sakatlanmasına Aleyna Kalaycıoğlu Acımadı: 'İlahi Adalet' Yorumu

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
12.03.2024

İlk günden beri takip ediyorum muratı, aslında RTÜK ün daha yasakçı olmasını savunuyormuşta söyleyemiyor gibi.

13.03.2024

Bence doğru söylüyor. Az bile söyledi. Orada konuşmasının bir parçasıni alıp carpitmayin. Orada söylediği. Oradaki karakter doktorluğu bırakmış. Eşinin aldatmasina göz yumuyor. İse de sadece metresini görmek doktorluga geri dönüyor. Orada olan bağımsız bir bireyin dans etmesi değil. Dr un ikinci olmayı kabullenmesi

13.03.2024

Eşinin sevgilisi olduğunu bilmiyor. Eski sevgilisi olduğunun farkında ama evli çocuklu bir kadın olarak görüyor. Doktorluğu isteyerek bırakmamış murat soner sanki amaan canım sıkıldı bıraktım demiş gibi anlatıyor hamile kalmış doğum yapmış eşinin babasına bakmak zoeunda bırakılmış kaynanasının emirlerini yerine getirmek zorunda kalmış. Metresini görmek için doktorluğa dönmüyor karaciğer nakli öncesi evren ile ameliyathaneye girmeden önce doktorluğu ne kadar özlediğini söylüyor, kocası ciğerini vermediği için asıl ona neler yapabileceğini kanıtlamaya çalışıyor. Dans konusu zaten inanılmaz saçma kadın arkadaşlarıyla eğleniyor nesini eleştirdi anlamadım. Bir de para harcama meselesi var bahar hayatı boyunca kaynanasının eskilerini ve çakma markaları giydiktrn sonra kaynanasının 200bin liralık çantasının fiyatını öğrenince bi kez olsun kendim için harcama yapıcam diye yola çıkıyor ama gün sonunda ne oldu şimdi para harcadım mutlu mu oldum diyr bitiriyor. Murat soner pek iyi izleyememiş.

12.03.2024

Sen boş konuşuyorsun murat..

TÜM YORUMLARI OKU (23)