Dizi İzle Sitelerinden Bıkanlara Instagram'dan 15 Saniyelik Bölümleriyle Yeni Nesil Dizi

Instagram, diziseverlerin oldukça ilgisini çeken yeni bir projeye başladı. 28 bölümden oluşan Shield 5 adlı gerilim-polisiye dizisi sadece bu site üzerinden yayınlanıyor.

Instagram videolarının maksimum uzunluğu olan 15 saniye ile sınırlı bölümler, her gün bir video olarak yayınlanıyor.

Dizi, ilk bölümde ana karakterimizi karnından yaralanmış ve zorlukla yürürken görmemizle başlıyor.

Bölümler arasına serpiştirilen fotoğraflar bir yandan heyecanı arttırırken bir yandan da hikayedeki boşlukları dolduruyor.

Yönetmen koltuğunda Anthony Wilcox’un oturduğu dizinin çekimleri Londra’da gerçekleştiriliyor.

Dizide, aynı zamanda korumalık görevi yapan ve kendisine bir elmas soygununa karıştığı gerekçesiyle komplo kurulan John Swift'in adını temize çıkarma yolundaki öyküsü anlatılıyor.

Instagram'ın ilk senaryolaşmış serisi olma özelliği taşıyan Shield 5, sıra dışı sürükleyiciliğiyle dikkat çekiyor.

Şubat ayı içerisinde tamamlanacak ve toplamda 7 dakikalık bir uzunluğa sahip olacak dizinin yeni bir akımın öncüsü olması bekleniyor.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
04.02.2016

şu sosyal ağlarla düşüncelerimiz, kendimizi ifade etme biçimimiz gittikçe kısalıyor. facete kısacık metinlerden twitterdeki 150 sembollük iletilere ondan da görselli instagrama. uzun metinleri okumaya üşeniyoruz, kitaplar çöyle dursun. uzun uzadıya yazmaya da merakımızı kaybettik. mağara resimlerinden başlayıp bunca yol kat ettikten sonra bilgisayar ekranlarındaki tek resimle kendimizi ifade etme yöntemine geldik

şu amk dizilerinde yatakta bi kadın, eleman gömleğinin düğmelerini iliklerken hatunla konuşur ya. bi bitmedi lan o sahneler.

tuna kiremitçi bunun bir benzerini her gün bir tweet atarak hikaye yazma olarak denemişti. ama tutmadı sanırım. belli bir süre sonra bıraktı diye biliyorum. 140darbeydi adı da.

TÜM YORUMLARI OKU (9)