Sağlam Bir Dizi Arayışında Olanlara Dört Ayrı Kategoride Şahane Netflix Dizi Önerileri

Çarpıcı konularıyla izleyenleri ekrana kilitleyecek Netflix dizi önerilerine ne dersiniz? Dört ayrı kategoride sunduğumuz öneri listemizden bir yapım seçin ve keyfini çıkarın!

1. The Woman in The House Across The Street From The Girl in The Window (2022)

Özet: Bu parodi dizisinde, mahvolmuş bir kadın olan Anna'nın tek eğlencesi içmek ve evinin penceresinden etrafı izlemektir. Bir gün pencereden bakarken, görmemesi gereken şeyler görerek bir cinayete şahit olur. 

Oyuncular: Kristen Bell, Tom Riley, Mary Holland, Cameron Britton

Yaratıcı: Hugh Davidson, Larry Dorf, Rachel Ramras

2. Living with Yourself (2019)

Özet: Hayatı çok da iyi gitmeyen Miles, bir sabah uyandığında kendisinin yeni ve geliştirilmiş bir versiyonunun yerini aldığını görür. Garip ve varoluşsal konulara değinen bir dizi arayanlar için bire bir.

Oyuncular: Paul Rudd, Aisling Bea, Ali Akbar Sepahi

Yaratıcı: Timothy Greenberg

3. Disenchantment (2018-)

Özet: Prenses Tiabeanie, Prens Merkimer ile yakın zamanda olan görücü usulü evliliğinden şikayetçidir. Prenses, bir iblis olan Luci ve bir elf olan Elfo ile tanışınca hayatı oldukça heyecanlı ve tehlikeli hale gelir.

Oyuncular: Abbi Jacobson, Eric André, Nat Faxon, John DiMaggio

Yaratıcı: Matt Groening, Josh Weinstein

4. Human Resources (2022-)

Özet: Uçuk yetişkin animasyonu Big Mouth'ın yan dizisi olan Human Resources'da, hormonlarımızı ve duygularımızı kontrol eden canavarlara daha yakından bakıyoruz. 

Oyuncular: Aidy Bryant, Randall Park, Keke Palmer

Yaratıcı: Jennifer Flackett, Kelly Galuska, Andrew Goldberg

5. Crashing (2016)

Özet: Phoebe Waller-Bridge'in çok duyulmayan bu dizisinde, 20'li ve 30'lu yaşlarındaki bir grup insan, terk edilmiş bir hastanede yaşamaktadır. Grup içinde tıkır tıkır işleyen düzen, bir gün Lulu isimli bir kızın onlara katılmasıyla tepe taklak olur. 

Oyuncular: Phoebe Waller-Bridge, Jonathan Bailey, Julie Dray

Yaratıcı: Phoebe Waller-Bridge

6. Inside Job (2021-)

Özet: Netflix'in animasyon dizisinde, derin devlet çalışanları için komplolar sadece teori değil, gerçektir. Ve bu gerçekleri bir sır olarak saklamak tam zamanlı bir iştir.

Oyuncular: Lizzy Caplan, Christian Slater, Clark Duke

Yaratıcı: Shion Takeuchi

7. Unbreakable Kimmy Schmidt (2015–2019)

Özet: Bu içleri ısıtan komedi dizisinde, kıyamet kültünden kurtarılan bir kadın, New York'ta hayata yeniden başlar. Dizide, sevimli oyuncu Ellie Kemper'ı başrolde izliyoruz. 

Oyuncular: Ellie Kemper, Jane Krakowski, Tituss Burgess

Yaratıcı: Robert Carlock, Tina Fey

8. Russian Doll (2019-)

Özet: New York'ta yaşayan alaycı genç bir kadın her gün ölerek aynı güne uyanır. Nadia isimli kadın, içine sıkıştığı bu garip zaman döngüsünden bir çıkış yolu bulmaya çalışır.

Oyuncular: Natasha Lyonne, Charlie Barnett, Annie Murphy

Yaratıcı: Leslye Headland, Natasha Lyonne, Amy Poehler

9. I Think You Should Leave with Tim Robinson (2019-)

Özet: Bu komedi şovunun her bölümünde, bir konuğa kamera şakası yapılıyor. Konukları, bulundukları mekanı terk edecek konuma getiren Tim Robinson, yalnızca izleyenlere keyifli dakikalar sunuyor.

Oyuncular: Tim Robinson, Patti Harrison, Sam Richardson

Yaratıcı: Zach Kanin, Tim Robinson

10. Big Mouth (2017-)

Özet: Bu absürt yetişkin animasyonunda, ergenliğe adım atan Nick, Andrew ve arkadaşlarının sınır tanımayan ergenlik maceralarını izliyoruz.

Oyuncular: Nick Kroll, John Mulaney, Jessi Klein, Jason Mantzoukas

Yaratıcı: Jennifer Flackett, Andrew Goldberg, Nick Kroll

11. The Kominsky Method (2018-2021)

Özet: Eğlenceli yapımda, Michael Douglas'ı başrolde izliyoruz. Dizi, uzun zaman önce şöhrete sahip olmanın meyvesini yiyen yaşlı aktör Sandy Kominsky'nin oyunculuk koçu olarak geçimini sağlamasını anlatıyor.

Oyuncular: Michael Douglas, Sarah Baker, Graham Rogers

Yaratıcı: Chuck Lorre

12. Derek (2012-2014)

Özet: Efsane komedyen Ricky Gervais'in bu dizisinde, Derek, bir huzurevinde çalışan sadık bir yaşlı bakım asistanıdır. 50'li yaşlara merdiven dayayan asosyal bir adam olan masum Derek, çevresindekilerin içinde yalnızca iyiliği görüyor.

Oyuncular: Ricky Gervais, Kerry Godliman, David Earl

Yaratıcı: Ricky Gervais

13. Master of None (2015-)

Özet: Her bölümde farklı konuları işleyen Master of None, oyunculuğa hızlı bir adım atan Dev'i merceğine alıyor. New York'ta yaşayan 30 yaşındaki Dev'in profesyonel hayatında yaşadığı zorlukları izliyoruz.

Oyuncular: Aziz Ansari, Eric Wareheim, Lena Waithe

Yaratıcı: Aziz Ansari, Alan Yang

14. After Life (2019-2022)

Özet: Eşini kaybetmenin ardından, Tony'nin ılımlı kişiliği, fevri, aksi ve gaddar bir tutuma bürünür. Hayattaki neşesini ve amacını kaybeden Tony'nin kara komedi türündeki hikâyesini izliyoruz.

Oyuncular: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way, Diana Morgan

Yaratıcı: Ricky Gervais

15. BoJack Horseman (2014-2020)

Özet: Yetişkin animasyon dizisi, dibe batmış bir yıldızı ele alıyor. 80'lerde çok sevilen televizyon programı 'Horsin' Around'un yıldızı olan BoJack Horseman, şimdi Hollywood'da yaşıyor ve her şeyden şikayet ediyor.

Oyuncular: Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Aaron Paul

Yaratıcı: Raphael Bob-Waksberg

1. Cracow Monsters (2022-)

Özet: Polonya mitolojisinden esinlenen Cracow Monsters'da, genç bir kadın, gizemli bir profesör ve onun paranormal faaliyetleri araştırarak iblislerle savaşan yetenekli öğrenci grubuna katılır.

Oyuncular: Barbara Liberek, Andrzej Chyra, Stanislaw Linowski

2. Chambers (2019)

Özet: Bu tüyler ürpertici yapım, son zamanların en korkutucu dizilerinden birisi. Zorlu bir kalp naklinin ardından, bir kadın farklı kişilik özellikleri geliştirmeye başlar.

Oyuncular: Sivan Alyra Rose, Marcus LaVoi, Nicholas Galitzine

Yaratıcı: Leah Rachel

3. Oats Studios (2017-)

Özet: Oats Studios, 2017 yılında Neill Blomkamp tarafından kurulan bağımsız bir film stüdyosu. Farklı hikâyeleri gözler önüne seren antoloji dizisinin her bölümü küçük filmler tadında.

Oyuncular: Sigourney Weaver, Carly Pope, Sharlto Copley, Jason Cope, Kellan Lutz

Yaratıcı: Neill Blomkamp

4. Requiem (2018)

Özet: Altı bölümlük İngiliz dizisinde, Matilda durağan bir hayat süren bir müzisyendir. Ancak  annesinin intiharı ile geçmişdeki gizemli sorular ortaya çıkar ve Matilda'nın hayatı alt üst olur.

Oyuncular: Lydia Wilson, James Frecheville, Sian Reese-Williams

Yaratıcı: Kris Mrksa

5. Dracula (2020)

Özet: Bram Stoker'ın ünlü gotik romanının dizi uyarlamasını, Steven Moffat ve Mark Gatiss ikilisinin yorumuyla izliyoruz. Kan emen cezbedici vampir Dracula'nın bilinen hikâyesini gözler önüne seren dizinin başrolünde Claes Bang yer alıyor.

Oyuncular: Claes Bang, Dolly Wells, Morfydd Clark

Yaratıcı: Steven Moffat, Mark Gatiss

6. Ghoul (2018)

Özet: Yakın gelecekte geçen dizide, totaliter bir Hindistan bizi karşılıyor. Gizemli bir mahkum, uzak bir askeri sorgulama merkezine gönderilir. Orada, doğaüstü karanlık bir gücü ortaya çıkararak büyük bir kargaşa yaratır.

Oyuncular: Radhika Apte, Manav Kaul, Rohit Pathak

7. Brand New Cherry Flavour (2021)

Özet: Sınırları zorlayan mini dizide, 1990'ların Los Angeles'ında piyasaya tutunmaya çalışan hevesli film yönetmeni Lisa Nova, kontrolden çıkan doğaüstü bir intikam yolculuğuna çıkar.

Oyuncular: Rosa Salazar, Catherine Keener, Eric Lange

Yaratıcı: Nick Antosca, Lenore Zion

8. The Haunting of Bly Manor (2020)

Özet: Mike Flanagan imzalı bir başka korku yapımında, hevesli Dani, yeni işi için Londra'da bir malikaneye gelir. Orada, iki çocuğa bakmakla yükümlü olan Dani, zamanla malikanedeki doğaüstü varlıkları keşfeder.

Oyuncular: Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Amelia Eve

Yaratıcı: Mike Flanagan

9. Archive 81 (2022)

postkolik.com

Özet: Arşivci ve video kaset tamircisi Dan Turner, bir gün gizemli bir iş alır. Dan, genç belgesel yapımcısı Melody Pendras'ın bir tarikat ile ilgili çalışmasını tamir edecektir. Ancak bu kasetler sıradan değildir.

Oyuncular: Mamoudou Athie, Dina Shihabi, Evan Jonigkeit, Matt McGorry, Julia Chann

Yaratıcı: Rebecca Sonnenshine

10. Marianne (2019)

Özet: Ürkütücü dizide, ünlü korku yazarı memleketine döndüğünde, rüyalarına musallat olan kötü ruhun gerçek hayatta da peşine takıldığını öğrenir.

Oyuncular: Victoire Du Bois, Lucie Boujenah, Tiphaine Daviot

11. Midnight Mass (2021)

Özet: Küçük bir ada olan kasaba, karizmatik ve gizemli genç bir rahibin gelişinden sonra mucizevi olaylar ve korkutucu alametler yaşar. 

Oyuncular: Kate Siegel, Zach Gilford, Kristin Lehman, Samantha Sloyan, Rahul Kohli

Yaratıcı: Mike Flanagan

12. The Chestnut Man (2021-)

Özet: Danimarka yapımı suç dizisi, doğaüstü bir seri katili konu ediniyor. Bir oyun alanında, bir kadının cesedi bulunur. Cesedin üzerinde, kestaneden yapılmış küçük bir figür vardır. Katil, imza olarak ardında bıraktığı cesetlere bu figürü eklemektedir.

Oyuncular: David Dencik, Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard

Yaratıcı: Dorte Warnøe Høgh, David Sandreuter, Mikkel Serup

13. All of Us Are Dead (2022-)

Özet: Ürkütücü bir zombi istilasına hazır olun! Bir lisede zombi virüsünün yayılmasıyla, okulda hapsolan öğrenciler ya kaçmanın bir yolunu bulacaklar ya da virüse maruz kalıp birer zombiye dönüşecekler.

Oyuncular: Lee Yoo-mi, Byeong-cheol Kim, Kyoo-hyung Lee, Jeon Bae-soo

14. The Haunting of Hill House (2018)

Özet: Harika bir korku dizisiyle karşınızdayız. Mike Flanagan'ın kaleminden çıkan dizide, geçmiş ve şimdi arasında gidip gelen parçalanmış bir aile, eski evlerinin unutulmaz anılarıyla ve onları evden uzaklaştıran korkunç olaylarla yüzleşir.

Oyuncular: Michiel Huisman, Carla Gugino, Henry Thomas, Elizabeth Reaser, Kate Siegel, Victoria Pedretti

Yaratıcı: Mike Flanagan

1. Hellbound (2021-)

Özet: Netflix'in Hellbound isimli yapımında, insanlar ne zaman öleceklerine dair kehanetler öğrenir. Ölüm zamanları geldiğinde, iri cüsseli doğaüstü yaratıklar ortaya çıkarak onları öldürür. Bu durum, halkı ayaklandırarak bir kaos uyandırır.

Oyuncular: Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Jeong Min Park

2. Vikings: Valhalla (2022-)

Özet: Vikings dizisinde geçen olayların 100 yıl sonrasına gidiyoruz. Dizide, Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada ve Norman Kralı Fatih William'ın maceralarını izliyoruz.

Oyuncular: Sam Corlett, Leo Suter, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Lujza Richter

Yaratıcı: Jeb Stuart

3. Alice in Borderland (2020-)

Özet: Japon bilimkurgu yapımı olan dizide, bir grup suçlu, hayatta kalma oyununun bir parçası olarak paralel bir boyuta taşınır.

Oyuncular: Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Nijirô Murakami

4. Tomorrow (2022-)

Özet: Asya dizisinde, geçirdiği bir kaza sonucu komaya giren Choi Jun-Woong, sıra dışı bir teklifin ardından ölüm meleklerine katılır. Oldukça yoğun çalışan melekler, Choi'nin dünyasını sarsar.

Oyuncular: Kim Hee-seon, Kim Ro Woon, Lee Soo-hyuk

5. Shadow and Bone (2021-)

Özet: Çok satan roman uyarlamasında, savaş dünyayı yıkıma uğrattı. Karanlık güçler, dünyanın kaderini değiştirecek olağanüstü bir gücü serbest bırakır. 

Oyuncular: Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux

Yaratıcı: Eric Heisserer

6. Maniac (2018)

Özet: Emma Stone ve Jonah Hill ikilisini başrolde izlediğimiz mini dizide, kki yabancı, hiçbir komplikasyon veya yan etki olmaksızın tüm sorunlarını kalıcı olarak çözeceklerinden emin oldukları bir ilaç için gizemli bir deneye katılır. 

Oyuncular: Emma Stone, Jonah Hill, Sonoya Mizuno, Justin Theroux

Yaratıcı: Cary Joji Fukunaga, Patrick Somerville

7. The OA (2016-2019)

Özet: 2019 yılında iptal edilen bu muhteşem gizem dizisinde, yedi yıl önce kaybolan görme engelli Prairie, şimdi yirmili yaşlarında, görme yetisine kavuşmuş olarak evine döner. Birçok kişi onun bir mucize olduğuna inanırken, diğerleri onun tehlikeli olabileceğinden endişe eder.

Oyuncular: Brit Marling, Jason Isaacs, Scott Wilson, Emory Cohen, Phyllis Smith, Patrick Gibson

Yaratıcı: Zal Batmanglij, Brit Marling

8. Sweet Tooth (2021-)

Özet: Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan bu tatlı dizi, yakın gelecekte kıyamet sonrası bir dünyada, yarı insan yarı geyik olan bir çocuğun, diğer melezlerle birlikte hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Oyuncular: Nonso Anozie, Christian Convery, Aliza Vellani, Adeel Akhtar

Yaratıcı: Jim Mickle, Beth Schwartz

9. The Umbrella Academy (2019-)

Özet: My Chemical Romance grubunun solisti Gerard Way'in yazdığı çizgi romanlardan uyarlanan dizi, dağılan bir aileyi konu alıyor. Dizide, artık ayrı düşen eski çocuk kahramanlardan oluşan bir aile, dünyayı korumaya devam etmek için yeniden bir araya gelmelidir.

Oyuncular: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda

Yaratıcı: Steve Blackman, Jeremy Slater

10. Altered Carbon (2018-2020)

Özet: Heyecan verici bilimkurgu dizisinde, bilincin dijitalleştirildiği ve depolandığı bir dünyaya yelken açıyoruz. Bir mahkum, yeni bir bedende hayata döner ve özgürlüğünü kazanmak için akıllara durgunluk veren bir cinayeti çözmesi gerekir.

Oyuncular: Chris Conner, Renée Elise Goldsberry, Dichen Lachman

Yaratıcı: Laeta Kalogridis

11. The Witcher (2019-)

Özet: The Witcher kitap serisinden uyarlanan dizide, bambaşka bir dünyaya gidiyoruz. Rivialı Geralt, Ciri isimli vaat edilen çocuğu kötülükten ve şeytani canavarlardan korumaya çalışır. 

Oyuncular: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra

Yaratıcı: Lauren Schmidt

12. Love, Death + Robots (2019-)

Özet: Bilim kurgu, fantezi, korku ve komedi gibi çeşitli türlerdeki animasyon dizisi, her bölümünde kısa ve bir o kadar çarpıcı hikâyeleri izleyicilere sunuyor. Love, Death + Robots, Black Mirror sevenlerin bayılarak izleyeceği bir yapım. 

Oyuncular: Scott Whyte, Nolan North, Steven Pacey

Yaratıcı: Tim Miller

13. Stranger Things (2016–)

Özet: Stranger Things'de, bir çocuğun kaybolmasıyla Hawkins isimli kasabada çok gizemli olaylar dönmeye başlar. Üç çocuk, kaybolan arkadaşlarını ararken farklı bir güçten yardım alır. Dizi ilgi çekici konusunun yanı sıra, 80'li yılların havasını izleyiciye yaşatıyor.

Oyuncular: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour

Yaratıcı: Matt Duffer, Ross Duffer

14. Dark (2017-2020)

Özet: Alman yapımı muhteşem dizi Dark dizisinde, küçük bir çocuğun ortadan kaybolması, üç farklı zaman diliminin iç içe girdiği bir geçit açar. Dört ailenin birbiriyle olan ilişkisi, zamandaki bu bükülme sonucunda karmaşık bir hale gelecektir.

Oyuncular: Louis Hofmann, Karoline Eichhorn, Lisa Vicari

Yaratıcı: Baran bo Odar

15. Arcane (2021-)

Özet: Sevilen bilgisayar oyunu League of Legends'ın karakterleri olan Jinx ve ablası Vi'a odaklanan animasyon dizisi, iki ikonik şampiyonun kökenlerini ve onları parçalayacak gücü konu alıyor.

Oyuncular: Hailee Steinfeld, Ella Purnell, Kevin Alejandro, Jason Spisak

1. Inventing Anna (2022)

Özet: Mesleğinde başarılı olan bir gazeteci, kendisini New York'un sosyetesinin hem kalbini hem de parasını çalan bir Instagram ünlüsünün peşine düşer. Sahte mirasçı Anna Delvey olayını araştıran gazeteci, Anna yargılanmayı beklerken onun gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışır.

Oyuncular: Anna Chlumsky, Julia Garner, Arian Moayed, Katie Lowes

Yaratıcı: Shonda Rhimes

2. Wanderlust (2018)

Özet: Wanderlust'ın başrolünde muhteşem oyuncu Toni Collette'i izliyoruz. Bir bisiklet kazasından kurtulan Joy, eşiyle yeniden eski güzel günlerine kavuşmak için ilişkilerini değerlendirmeleri gerektiğini düşünerek evliliğini kurtarmaya çalışır.

Oyuncular: Toni Collette, Steven Mackintosh, Joe Hurst

3. Anatomy of a Scandal (2022)

Özet: Sarah Vaughan'ın aynı isimli romanından uyarlanan mini dizide, ayrıcalıklı siyasetçi James ve eşi Sophie'nin arasında bir cinsel rıza skandalı ortaya çıkar.

Oyuncular: Sienna Miller,, Rupert Friend, Michelle Dockery

4. Bridgerton (2020–)

Özet: Erotik sahneleriyle gündemden düşmeyen romantik dizide, güçlü Bridgerton ailesinin gözünden zenginlik, şehvet ve ihanet gibi güçlü duyguları izliyoruz. Dizide, her sezonda bir başka karakterin aşk hayatına odaklanılıyor.

Oyuncular: Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Nicola Coughlan

Yaratıcı: Chris Van Dusen

5. The Stranger (2020)

Özet: Harlan Coben'in romanından uyarlanan mini dizide, bir grup banliyö ailesinin hayatı, sırları ve yalanları nedeniyle alt üst olur.

Oyuncular: Richard Armitage, Shaun Dooley, Siobhan Finneran

6. Black Earth Rising (2018)

Özet: Emmy Ödüllü Michaela Coel'ın başrolde olduğu dizide, Ruanda soykırımından kurtulan Kate ve uluslararası bir avukat olan üvey annesi, hayatlarını sarsacak bir davayla karşı karşıya kalır.

Oyuncular: John Goodman, Michaela Coel, Noma Dumezweni

7. Criminal (2019-2020)

Özet: Tek mekanda geçen suç dizisinde, dedektifler ve şüpheliler arasındaki yoğun zihinsel çatışmaya odaklanan bir kedi-fare kovalamacası izliyoruz. 

Oyuncular: Katherine Kelly, Lee Ingleby, Rochenda Sandall

Yaratıcı: Jim Field Smith, George Kay

8. Godless (2017)

Özet: 1880'lerin Batı Amerika'sında, cani haydut çete lideri Frank Griffin, eski koruması altındaki Roy Goode'un peşine düşer. Frank'in yolculuğu onu La Belle isimli kasabaya götürür. Bu kasabada, yalnızca kadınlar yaşamaktadır.

Oyuncular: Merritt Wever, Jack O'Connell, Michelle Dockery, Scoot McNairy

9. Unbelievable (2019)

Özet: Bu mini dizide, genç bir kız, kaldığı öğrenci yurdunda tecavüze uğrar. Çevresindekiler onun yalan söylediğini düşünür ve kimse inanmaz. İki kadın dedektif, konuyu derinlemesine araştırarak gerçekten seri bir tecavüzcü olduğunu ortaya çıkarır.

Oyuncular: Kaitlyn Dever, Toni Collette, Merritt Wever, Amir Hossein Ghezelbash

Yaratıcı: Susannah Grant, Michael Chabon, Ayelet Waldman

10. Maid (2021)

Özet: Yürekleri dağlayan dramada, Alex şiddet gördüğü eşinden kurtulmak için küçük kızını da yanına alarak evden kaçar. Genç anne, çocuğunun geçimini sağlamak ve daha iyi bir gelecek inşa etmek için savaşır ve evlere temizliğe gider.

Oyuncular: Margaret Qualley, Nick Robinson, Rylea Nevaeh Whittet

Yaratıcı: Molly Smith Metzler

11. The Last Kingdom (2015-2022)

Özet: Geçtiğimiz aylarda final sezonuyla ekranlara dönen tarihi dizide, Kral Alfred, krallığını İskandinav istilacılarından korurken, Sakson olarak doğup Vikingler tarafından büyütülen Uhtred, atalarından kalma doğuştan gelen hakkını talep etmeye çalışır.

Oyuncular: Alexander Dreymon, Arnas Fedaravicius, Eliza Butterworth, David Dawson

12. Ozark (2017-2022)

Özet: Heyecan verici dramada, bir mali danışman, ailesini Chicago'dan Missouri Ozarks'a sürükler ve burada bir uyuşturucu patronu için para aklamaya başlar.

Oyuncular: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Julia Garner

13. The Queen's Gambit (2020)

Özet: Netflix'in gelmiş geçmiş en iyi yapımları arasına giren bu dizi, ilham verici bir hikâyeye sahip. Dokuz yaşında yetim kalan, olağanüstü bir zekaya sahip Beth Harmon, kendi kendine satranç öğrenir ve turnuvalara katılır.

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Thomas Brodie-Sangster, Bill Camp, Harry Melling

Yaratıcı: Scott Frank, Allan Scott

14. The Crown (2016-)

Özet: İngiltere'nin modern monarşi düzeninin güçlü kadın figürlerini ekrana getiren yapımda, Kraliçe II. Elizabeth'in saltanatının siyasi rekabetlerini, duygusal hayatını ve yirminci yüzyılın ikinci yarısını şekillendiren olayları izliyoruz.

Oyuncular: Claire Foy, Gillian Anderson, Emma Corrin, Olivia Colman

Yaratıcı: Peter Morgan

15. Narcos (2015–2017)

Özet: Netflix'in muhteşem yapımlarından olan Narcos, efsanevi uyuşturucu baronunun kariyeri ve Narkotik ajanları tarafından yakalanışını gözler önüne seriyor.

Oyuncular: Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook

Yaratıcı: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Unutulmaz Dizi Karakteri Micheal Scott ile Macron'un Benzer Karelerini Görünce Gerçeklik Algınız Bozulacak
Sağlam Psikolojiyle Bile İzlemesi Zor Olan Rahatsız Edici Filmler
İzleyenlere Varoluşsal Sancılar Yaşatarak Bambaşka Bir İnsana Dönüştüren Etkileyici Filmler

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
20.04.2022

Birinci diziyi Albert Hitchcock’ın Rear window filmine benzettim, umarım haklarını ödemişlerdir

20.04.2022

ZAM YAPTILAR DİYE ONUDA İPTAL ETTİK

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ