Diyetisyen Hatice Nur Ege'nin Kafa Karıştıran Tavuk Yorumu: "Erkekler Tavuk Yediği İçin Kadınlığa Dönüyor"

Diyetisyen Hatice Nur Ege açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor bildiğiniz üzere. Kendisi şimdi de son dönemde 'erkeklerin dişil enerjisi arttı' söylemleriyle ilgili bir açıklamada bulundu. Tavukların üreti sürecinde çeşitli hilelerin yapıldığı uzun süredir konuşulan bir konu. Hatice Nur Ege de bu konuya değindi ve tavukların hormonal dengeyi bozduğunu söyledi. 'Erkekler, kadınlığa dönüyor.” diyen Ege, tavuk yemeyi bırakırlarsa düzeleceklerini söyledi.

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Hatice Nur Ege, kendi köyündeki tavuklardan örnek vererek tavuktaki hileyi de anlattı.

Köydeki tavukların az yumurtladığını, etlerinin kahverengi olduğunu ve yavaş büyüdüğünü söyledi. Marketlerden aldığımız beyaz, etli tavukların hormonlu olduğunu belirtti.

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Bir Kadın 'Kırlangıç Otu" ile Gözlerine Uygulattığı Alternatif Tedavi Yöntemini ve Sonucunu Paylaştı
Prof. Dr. Naci Görür Kendisine "Felaket Tellalı" Diyenlere Yanıt Verdi: "Japonya Gibi Olalım İstiyorum"
Yabancı Bir İçerik Üreticisi Türkiye'de Hiç Konuşmadan Derdinizi Anlatabileceğiniz 15 Hareketi Paylaştı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cem Küçük İletişim Başkanlığı'ndan İstifa Eden Furkan Torlak'a Yüklendi
İstanbul Boğazı'nda Sadece Ünlülerin ve Referanslı Kişilerin Katıldığı VIP Partilerin Şoke Eden Detayları
Müstehcen Sahneler Dikkat Çekmişti! Asena Keskinci'nin Jasmine Dizisine İnceleme Başlatıldı
YORUMLAR
27.04.2025

Bir hocada tavuk yemek nefsi azdırır demişti en ucuz et şu anda tavuk şimdide ona taktılar onu da yemeyin diyorlar 😂😂

27.04.2025

Ha... Ordan 🤣

28.04.2025

Çok boş konuşmuş. Hormon mormon yok, genetik bilimi var. Köy tavuğunun artısı lezzetidir. Az et çıkar, uzun sürede pişer ama lezzetlidir. Hormonmuş, ilaçmış, geçin bunları.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ