Diyarbakır Valiliği'nden ’Çıplak Fotoğraf’ Açıklaması

Diyarbakır Valiliği, dün Sur'dan 14 kişinin tahliye edildiğini açıklamış ve bu açıklamanın ardından Sur'da çekildiği belirtilen fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmıştı. Diyarbakır Valiliği'nden çıplak fotoğraflara açıklama geldi. Açıklamada Sur İlçesi’nden tahliye edilenlerin elbiselerinin çıkarılmasının 'canlı bomba, bombalı tuzak, intihar eylemi' gibi durumlara karşı güvenlik güçlerinin aldığı önlem olduğu açıklandı. Ayrıca fotoğrafları çeken ve paylaşanlar ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi... 

Diyarbakır’ın sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü merkez Sur İlçesi’nde dün akşam saatlerinde 14 kişinin tahliye edilmeleri sırasında erkeklerin çıplak halde çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada yer almış ve tartışmalar sebep olmuştu.

Diyarbakır Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
08.03.2016

Adamlara bak ya çaışmaya gir hendek kazı asker polis şehit et öldür katlet yak yık sonra götü yemeyince teslim ol. Bizim gibi merhametli ordu hiç kimsede olmaz silah arkaşınışehit edeceksin sonra teslim oluyor yiyorsa bir rus yada amerikalıya yap türlü türlü işkence yaparlar size öldürmezlerde. Siz halagidin hainlik peşinde koşun umarım o asker ve polisin merhametinden zerre bir şey kapabilirsiniz.

08.03.2016

götlerine kazık sokulmadığına dua etsin orospunun bezledikleri

08.03.2016

hasiktir amk merhametli orduymuş. kanald den 2 haber izleyip gelip şurda yorum yapmayın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ