Diyarbakır Sur'da 1 Asker Şehit

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lıların tuzakladıkları patlayıcıların imhası sırasında gerçekleşen patlamada 2'si ağır olmak üzere 7 güvenlik görevlisi yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir uzman çavuş kurtarılamayarak şehit oldu.

Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) aktardığına göre patlama bugün saat 17.00 sıralarında Dabanoğlu Mahallesi Süleyman Nazif Sokak'ta meydana geldi. 

PKK'lıların tuzakladığı bombaların imhası sırasında şiddetli bir patlama gerçekleşti. Patlamada ilk bilgilere göre 7 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralıları almak için bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralı güvenlik görevlilerinden 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bir asker şehit oldu

Geç saatlerde ajansların geçtiği haberlere göre ağır yaralanan iki askerden biri hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

DHA ve AA

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.01.2016

Türkiye Yangın Yeri ATAM!

20.01.2016

Her gün şehit haberi alıştık artık şaşırmıyoruz ne zaman şehitsiz bir gün geçicek evet pkk hiç bir zaman hedefine ulaşamaz doğuyu güneydoğuyu alamaz ama bu kadar acı çektiğimiz yeter senelerdir bence pkk bitmez hedefine ulaşamaz ama hep olur gibi öyle gözüküyor güçlüler dışardan destekliler kürtlerle milliyetçilikle alakası yok ateist kominist bir örgütlenme sosyalist bir devlet kurmak istiyorlar kürtler bahane hdp aynı pkk uzantısı parti onlarda aynı şekilde bunlar vatan hainleri ne kadar bunlar gibi varsa allah belalarını versin israilinde diğerlerinde zafer İSLAMIN olacak israil bitecek gün gelecek !

20.01.2016

tespit edilen bir bombayı imha bile edemeyecek kadar eğitimsizmi bizim askerimiz yaa :( vay halimize ozaman. ALLAH şifa versin sağ salim ailelerine kavuşmayı nasip etsin

Pasif Kullanıcı
20.01.2016

"EĞİTİMSİZ"?????? Onu Saray' a anlatmak lazim heralde..

TÜM YORUMLARI OKU (10)