Diyarbakır'daki Nevruz Etkinliğine LGBT Bayrakları ile Girmek İsteyen TİP Üyesi Bir Grup Darbedildi İddiası

Diyarbakır'da düzenlenen Nevruz etkinliklerinde alana LGBT bayrakları ile girmek isteyen TİP üyelerinin darbedildiği iddia edildi.

Paylaşılan görüntülerde bir grubun alandaki kişiler tarafından tepki gördüğü görülürken, başka bir görüntüde ise bir kişinin elindeki LGBT bayrağını yırtmaya çalıştığı görülüyor.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
21.03.2023

diyarbakır'da lgbt bayrağı ile dolaşmak nasıl bir cesaret

21.03.2023

Dagda birberlerini siken gizli ibneler cinsel kimligini gizlemeyen arkadasi kiskanmislardir (Dipnot:vatanini seven bölücu olmayan kürt kardeslerimize saygimiz sevgimiz sonsuz)

21.03.2023

Bolucu olmayan kurd derken akpye Oy veren kurd lerden bahsettin herhalde Kurd lerin Yuzde 50 si Ile Yuzde 80 I hdp ye Oy veriyor Kurd lerin yarisindan fazlasi Senin icin terorist ha?

21.03.2023

Yazik LGBT uyeleri icim uzuldum ki onlar bunlara bel baglayip oy vereceklerdi bu video cok kotu bir kapak olmus iktidara gelmeden yuzlerini gosterdiler

21.03.2023

Sonmez @Turgay Kurd lerin amaci cok acik ve ne olduklarini ve amaclarini cok iyi biliyor lar Nasil komunist pkk abd nin ortagi oldugunu bilirmisin? Gercek amac dururken yok oyle komunizm LGBT falan

TÜM YORUMLARI OKU (12)