Diyarbakır'da Saldırı: 1 Polis Şehit

Diyarbakır'ın merkez Sur ve Yenişehir ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonda teröristlerce açılan ateş sonucu 1 polis şehit edildi, 5 polis yaralandı.

Diyarbakır Valiliği tarafından merkez Sur İlçesi'nde 7 ve Yenişehir İlçesi'nde 2 mahallede bu sabah saat 05.00'ten itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ederken, güvenlik güçleri PKK'lıların kazdığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için operasyon başlattı.

.

Merkez Sur ve Yenişehir ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, başlatılan geniş çaplı operasyonda terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıda 1 polis memuru şehit edildi, 5 polis memuru da yaralandı.

.

Yaralanan polislerin kaldırıldıkları Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

İki ilçede uygulanan sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar devam ediyor.

DHA ve AA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sosyete Dünyasını Yasa Boğan Ölüm Haberi: 30 Yaşındaki Leyla Mizrahi Uykusunda Hayatını Kaybetti
20 Yaşında 1 Milyon Dolara “Hayır” Dedi: Genç Kadın Bu Teklifi Reddetme Sebebini Açıkladı
Resmi Vize Açıklamaları Geldi: Türk Pasaportu ile Bir Ülke Daha Vizesiz Oldu