Diyarbakır’da Kaybolan Narin’i Arama Sürecinde Yeni Detay: Amcası Telefonundaki Tüm Mesaj ve Aramaları Silmiş

Diyarbakır’da kaybolan ve 11 gündür arama çalışmaları devam eden Narin ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. HALK TV’de yer alan habere göre; soruşturma kapsamında gözaltına alınan S.G.’nin telefonundaki uygulama aracılığıyla tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıktı.

Diyarbakır'da kaybolan Narin'e ilişkin soruşturma sürüyor. Bugün gözaltına alınan amca S.G hakkında skandal bir gelişme ortaya çıktı.

Diyarbakır’da Kaybolan Narin Güran’ın Amcasının İfadesi Ortaya Çıktı

Halk TV’de yer alan habere göre; Bugün amcası S.G. gözaltına alınmıştı. Yürütülen soruşturmada amca S.G.'nin telefonundaki uygulama aracılığıyla tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıktı.

Gün içerisinde gözaltına alınan amca S.G'nin telefonunda tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edildi. Emniyet ekipleri soruşturma boyunca süreci detaylı incelemeye devam ediyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Diyarbakır’da Kaybolan Narin Hakkında Açıklama: Kan Örnekleri Eşleşti!

Ayrıca Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı. Mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapıldı. Bugüne kadar toplamda 12 bin 565 araç arandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 32 bin 952 kişi kontrol edildi, 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı.

Diyarbakır’da Kaybolan Narin’in Babası: “Oğlum Suçluysa, Ben Suçluysam Bu Devletin Bileceği Bir Şey”
“Devlet Kanun Çıkardı Köpekleri Öldürmek İçin” Diyerek Yavru Köpeği Dirgenle Öldürdü!
Diyarbakır'da Kaybolan ve 11 Gündür Bulunamayan Narin Güran Hakkında Şarkıcı Yeşim Salkım'dan Açıklama

Popüler İçerikler

Narin'in Yengesi Hediye Güran'dan İtiraf: ''Boğuştuklarını Gördüm''
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
31.08.2024

bu adam bir suçlunun sergileyebileceği tüm hareketleri sergiliyor: olaydan 15 dk sonra ortadan kaybolma + telefonun uzun süre kapalı kalması + telefondaki mesaj ve aramaların silinmesi

31.08.2024

tiksindim artık devirden

01.09.2024

Ne alaka allah icin? Eskiden boyle kotu olaylar olmuyor muydu? Teknoloji gelismemis oldugundan dolayi bu kadar yayilmiyordu haberler. " Ama bu devirde daha cok oluyor " diyeceginizi biliyorum. O yuzden bu aciklamayi yaptim. Kaybolan bir kizin bu kadsr yayilmasi bile bu devrin bir nimeti. Evet biliyorum beni akpli sanacak bazi gerizekalilar.

31.08.2024

Tel hafızasından silse bile gelen giden tüm aramalar ve mesajlar operatörde kayıtlı

31.08.2024

başkasının adına simkart çıkartmadıysa

TÜM YORUMLARI OKU (95)