Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin'le İlgili Kritik Gelişme: Kan Lekeleri Bulundu!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları havadan ve karadan devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı. Narin Güran'ın evine 20 metre mesafede kan lekeleri bulundu.

8 yaşındaki Narin Güran, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe mahallesinde yaşıyordu. Çarşamba günü Kur'an kursuna gitmek için evden çıkan küçük kızdan bir daha haber alınamadı.

Ailenin kayıp ihbarıyla birlikte arama çalışması başlatıldı. Bölgede bir terlik bulundu, ancak terliğin numarası küçük kızın ayak numarasıyla eşleşmedi.

8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları sürerken, evine yaklaşık 20 metre mesafede, yakınları kayalıklar üzerinde kan lekeleri buldu.

Kan lekelerinin bulunması üzerine jandarma bölgede önlem aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yapacağı çalışmanın ardından kan lekelerinin kime ait olduğu belirlenecek.

Anne Yüksel Güran, yakında akrabalarının düğünü olduğunu ve bu nedenle kızının düğünde giymek için kendisinden gelinlik almasını istediğini ifade ederek şunları söyledi: 👇

'Bırakmadılar kızım gelinlik giysin. Tek kızımdı. Acım çok büyük. Başka Narinler kaybolmasın, başka anneler ağlamasın. Ne isterseniz vermeye hazırım, yeter ki kızımı bana verin, onu bir yere bırakın. Kızımın cesedini bile görsem şükredeceğim, ama kızım yok.'

Ve Beklenen An: Arda Güler, Real Madrid'in Valladolid Maçına 11'de Başlıyor!
Ankara'da Sağanak Nedeniyle Hayat Durdu! Alt Geçit ve Caddeler Suyla Doldu!
İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Reuters'a İlk Faiz İndirimi Beklediği Tarihi Açıkladı!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
25.08.2024

Acılılar eleştirmeyeyim diyorum ama gerçekten üremeyi hak etmiyorsunuz, olan bu sabilere oluyor. Çocuk çocuk dediniz köpekleri bahane ettiniz, biriniz de çocuğuyla ilgili ebeveyn değilsiniz. Tatile çıkcam dese ortalığı ayağa kaldırısınız ama aynı küçük çocuğu tek başına salarsınız sokağa. Halen de gelinlik diyor, kız olunca tek derdiniz gelinlik giydirmek zaten. Bu kayıp çocukların ailelerinden de duymayız hiç benim evladım okuyup millete faydalı olacaktı diyen. Sağ salim bulunsa da devlet himayesine alınsa kuzum of be yıldık artık.

25.08.2024

👏👏👏

25.08.2024

Onedio yorumlarını okuyunca insanlığa olan inancım iyice kayboluyor. Bu köpekçi tayfa iyice insanlığını ve vicdanını kaybetmiş her konuda sapkın yorumlar ve onları destekleyenler .Kadın gelinlik bile giymedi derken . Çocuğunun geleceğini,mutluluklarını, hayallerini belki ilerde evlenip çoluk çocuğa karışmış haline goremiyecegini dile getiriyor. Çocuğunun hayatının çalınmış olabileceğine vurgu yapıyor.Cocuğu kaybolmuş bir insan üzerinden bile mağduriyet üretiyorsunuz. Konuyla köpek ne alaka tatil ne alaka ?

25.08.2024

onlar daha kalabalık gözüksün diye editörler kasten öne çıkarıyor, aksini söyleyen yorumları siliyorlar falan, ekşisözlüke döndü artık burası çok takma kafana

25.08.2024

Günlerdir Twitterdan takip ediyorum dua ediyorum.. sonu iyi görünmüyor gibi ama ben yine de bir umut o kanlar o masum yavrunun değildir diye dua ediyorum.. Zaman kötü insanlar kötü çocuklarınıza sahip çıkın gözünüz üzerinizde olsun sakının saklayın koruyun her daim.. hiç bir anneye babaya Rabbim yavrusunun acısını göstermesin.. Minicik yavruların gülüşlerini solduran caniler de gün yüzü görmesin..

TÜM YORUMLARI OKU (36)