Diyarbakır'da Çocuk Gelin Skandalı: Polis, Düğün Salonunu Bastı

Diyarbakır'da, bir düğün salonunda çocuk gelin olduğu ihbarı alan polis, operasyon düzenlediği düğünü iptal etti. Polis, 15 yaşında olduğu öğrenilen çocuk gelin G.G. ile damat S.S.'yi emniyete götürdü. Damadın da olduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Olay, Sur ilçesinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşında olduğu iddia edilen çocuk gelin G.G., S.S. ile evlendirilmek üzere kuaföre götürüldü. G.G. ile S.S., daha sonra gelin arabasıyla düğün salonuna geldi. Salona giriş yapan G.G. ve S.S., davetlilerin olduğu salona girecekleri sırada polisin operasyonuyla durduruldu.

Polis, çocuk gelin G.G.'yi ekip aracına götürürken, damat S.S.'nin de aralarında olduğu toplam 5 kişiyi gözaltına aldı. G.G. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan damat S.S.'nin de olduğu 5 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öte yandan, düğüne gelenlere verilen davetiyede ise 'Yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı olmayan günde bizimle beraber olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir' notu olduğu görüldü. Bir süre düğün salonunda kalan davetliler de durumu öğrendikten sonra salondan ayrıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu: "Sözüm Var, 3 Ay İçinde AB ile Vizeler Kalkacak"

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
29.04.2023

Kadının adı davetiyede bile yok..

29.04.2023

Çocuğu babalar doğurmuş sanki.

29.04.2023

kahrolsun bu anneler babalar..kaç paraya verdiniz

29.04.2023

kim ne derse desin alan kişi sübyancıdir. Veren aile de emtia olarak görüyor çocuğunu çoğu zaman. yok sevdi, yok istedi,yok şöyle ya da böyle diyerek hiçbir mazeret kabul edilmemelidir. Çocuğun! rızası var diye evlendirmeye göz yummamali kimse. Eğitimle bile hemen bitecek şeyler değil bunlar kökten değişim şart.

TÜM YORUMLARI OKU (24)