Diyarbakır Baro Başkanı'ndan Kritik Açıklamalar: "Narin'in Dişleri Dökülmüştü!"

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren'den acımasızca katledilen Narin ve soruşturmayla ilgili önemli açıklamalar geldi. Narin'in bulunduğunda dişlerinin dökülmüş olduğunu belirten Eren, 15 yaşındaki R.A.'ya ait ses kaydının yanlış çevirilmiş olabileceğini dile getirdi.

Kaynak: TELE 1

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice katledildiği ortaya çıkmıştı.

Narin'in cansız bedenine ulaşılmasının ardından çoğu aile ve akrabalarından oluşan 24 kişi gözaltına alınmış; annesi, abisi ve amcası dahil 11 kişi tutuklanmıştı.

Minik Narin'e bu caniliği yapanın kim ya da kimler olduğuna dair soruşturma sürerken, öğrenilen yeni detaylar vahşetin ne boyutta olduğunu gözler önüne sermeye devam ediyor.

Soruşturmayla ilgili olarak Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, TELE 1 ekranlarına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Eren yaptığı açıklamada, Narin'in bulunduğunda dişlerinin dökülmüş olduğunu, Narin'in bedeni uzun süre suda kaldığı için 3. kişilerle ilgili DNA örneğinin bulunamayacağını açıkladı.

Narin'in bedeninde silah ya da kesici-delici alet izine rastlanılmadığının altını çizen Eren, Narin'in elbisesinde göğüs kısmından alınan iki kan örneğinden henüz sonuç alınmadığını belirtti.

Nahit Eren ayrıca, Salim Güran'ın tutuklanan 15 yaşındaki işçisi R.A.'nın ses kaydında "Kürtçeden Türkçeye çeviri hatası olabileceğini" bu yüzden ses kaydını kendilerinin de dinlemek için talepte bulunduklarını dile getirdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Narin'in Gözaltında Olmayan Tek Abisi Baran Güran, Diyarbakır Barosu'ndan Hukuki Yardım İstedi!
Bir Fıçı İçinde Elleri Kolları Bağlı Şekilde Ölü Bulunmuştu: Emekli Profesörün Oğlunun İfadesi Ortaya Çıktı!
Fatih Altaylı'dan Müstehcenlik Suçundan Tutuklanan Jahrein'e Destek Geldi!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
16.09.2024

diyarbakır barosu bence bu konuda en güvenilir kaynaklardan biri. eminim bu çocuğu sadece öldürmekle kalmadılar. cesedi bile tek parça değilmiş garibimin. cidden mide kaldıracak gibi değil. şöyle olmuştur filan diye tahmin yürütmeye de lüzum yok. bir grup insan, aile, akraba, komşu hepsi biliyor. ve cidden üstünün örtülebileceğinden çok eminlerdi. tutmadı hesap. ulusal, hatta uluslararası haber oldu. duygu sömürgenler de hiç zaman kaybetmeden üşüştü, dramadan nemalanmaya başladılar. ne berbat ailede doğmuşsun be çocuk.

16.09.2024

Dişleri neden dökülmüş anlamadım, bulunan 5 bin yıllık mumyalarda bile dişler sağlam oluyor. Çocuğa ne yaptılarsa artık

16.09.2024

Bu yaşlar çocukların süt dişlerini değiştikleri yaşlar. Çocuğun ağzındaki dişler süt dişleriyse çürüme neticesinde dökülmüş olması kuvvetle muhtemeldir.

16.09.2024

Her yeni detay daha da kahrediyor :(

TÜM YORUMLARI OKU (11)