Diyanet Hac ve Umre Ücretlerini TL Olarak Tahsil Edecek

Erdoğan: 'Yastık Altındakileri TL'ye Çevirin'

Diyanet İşleri Başkanlığı, konuyla ilgili çalışmalarını tamamladı ve resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Başkanlığımız Hac ve Umre ücretlerinin Türk Lirası olarak tahsil edilmesine yönelik geniş kapsamlı çalışmasını tamamlamıştır. 

Buna göre Başkanlığımız 5 Aralık 2016 tarihinden itibaren Hac ve Umre ücretlerinin Türk Lirası üzerinden tahsil edilmesine karar vermiştir.'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
05.12.2016

Diyanet parayı TL toplar Suud dolar olarak ister sonuçta içkiye sigaraya zam olarak yine bize yansır. Allah`tan bu ülkede içen sıçan insanlar var da ezanlar susmuyor yoksa bu kadar imamın parası nasıl ödenirdi?

05.12.2016

içki sigara sevap mı oldu şimdi son zamlarla ?

05.12.2016

gerçekten dolara ciddi bir müdahale . şimdi onlar düşünsün :)

05.12.2016

Ülkede o kadar fazla TL birikti ki, Millet okadar TL ile dolar aldı ki, adamlar artık bunu çözüm görüyorlar galiba.. "2016’nın ilk ayında 687 milyon 894 bin liralık harcama yapan Diyanet’e geçen yılki 5 milyar 700 milyon liralık bütçesi yetmedi." Ulan bu parayla ülke kalkınır, İslami bilim geliştiriyorsunuz desek oda yok, bu para ile ne yapıyorlar lan bunlar ? o 687 Milyon nereye harcandı olum ? bilimde gram ilerlemiyoruz, İslam bilimi desen yok zaten, İslam alimlerine falan mı dağıtıyonuz arkadaş ? Nihat hatipoğlu, Cübbeli falan filan ? gerçekten merak ediyorum ne yapıyor bunlar o paralar ile ? şuraya bak rezalet bir bütçe !

TÜM YORUMLARI OKU (16)