Diyanet İşleri görevlisi imamın “Bizim zamanımızın Kıvanç Tatlıtuğ’u” diye lanse ettiği Yaşar Alptekin, lise öğrencilerinin karşısında akıl almaz bir dil ve içerikle konuşmaya başlayınca öğrenci ve öğretmenlerin tepkisiyle karşılaştı.
Diyanet İşleri görevlisi imamın “Bizim zamanımızın Kıvanç Tatlıtuğ’u” diye lanse ettiği Yaşar Alptekin, lise öğrencilerinin karşısında akıl almaz bir dil ve içerikle konuşmaya başlayınca öğrenci ve öğretmenlerin tepkisiyle karşılaştı.
soL'da yer alan habere göre “Parasız cennete mi gitmek istersiniz yoksa parayla cehenneme mi” diyen Alptekin, söylediklerini açıklamasını isteyen öğrencilere “Sigaraya, alkole para verirsin, kadına para verirsin” dedi. “Kadına para vermek ne demek?” sorusuna ise “Genelev kadınına diyorum, ben hep barlarda karıyla kızla falan takılıyordum, o kadar günahın içinden çıkıp namaza geliyordum beni acaba kabul etmezler mi diye düşündüm.” diye cevap verdi.
Sosyal medyada da velilerin ve öğrencilerin tepkisine sebep olan olayın ardından öğrenciler konferanstan öğretmenlerinin haberi olmadığını, okul müdürünün ise olanlara seyirci kaldığını, hatta konferans sırasında öğretmenlerin içeri alınmadığını söylediler. “İçerde yemediğimiz hakaret kalmadı, namaz kılmayanların kalplerinin kirli olduğu söylendi” diyen öğrenciler, çıkmak isteyenlere izin verilmediğini belirttiler. Yaşar Alptekin, etkinlikte konuşan öğrencilere “Ben insan sarrafıyım, senin dikkat çekmeye çalıştığını biliyorum” diyerek “Allah tarafından kendine ilham geldiğini” söyledi.
kasnak yuvarlandı elek oldu eski orospular melek oldu.. bu da erkeğin orospusuydu bir zamanlar..
bunu da adam sayıyorlar ya... omurgasız yavşak
Geleceğin diyanet işleri başkanı.