Onedio Logo

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 10 Kasım Mesajı

Kapak Görseli
null Görseli

Başkanlıktan yapılan açıklamada, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yılında saygıyla anıldığı, geçmişten günümüze vatan ve mukaddesat uğrunda canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerin şükran ve rahmetle yad edildiği ifade edildi.

Açıklamada, 'Kahraman ecdadımızın büyük fedakarlıklarla bizlere emanet ettiği vatanımızı ve medeniyet değerlerimizi her daim güçlendirerek geleceğe taşımak şanlı tarihimize ve aziz milletimize vefa borcumuzdur. Hürriyetine meftun bir milletin mensupları olarak bugün bizlere düşen bu mukaddes vatanı ilim, irfan ve hikmetle yüceltmek, devletimizin bekası ve milletimizin huzuru için var gücümüzle çalışmaktır.' ifadeleri kullanıldı.

Popüler İçerikler

Şimdi Ne Olacak? Abdullah Öcalan’ın Çağrısı Sonrasında Süreç Nasıl İlerleyecek?
Şimdi Ne Olacak? Abdullah Öcalan’ın Çağrısı Sonrasında Süreç Nasıl İlerleyecek?
Usta Sanatçı Edip Akbayram Hayatını Kaybetti
Usta Sanatçı Edip Akbayram Hayatını Kaybetti
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Üniversitesi’ne Yazı Gönderdi, Belgeleri Talep Etti
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Üniversitesi’ne Yazı Gönderdi, Belgeleri Talep Etti
YORUMLAR
Halil Değerli Profil Resmi
10.11.2021

Atatürk 'ün "A"sını anmadan mesaj yayınlamak hıyanet işlerinin yapacağı işti.... .... 🤪😡😠

10.11.2021

ee anmışlar ya işte. 122 kişi de beğenmiş okumuyor musunuz yoksa okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz.

10.11.2021

Yapcaginiz isi skim. Mesajda Ataturkun adi bile gecmiyor. Umarim Iktidar degisince Gelenler bu hiyanet isleri baskanligi icin gerekeni yapar. 20 yildir ulkenin din adi altinda herseylerini somurduler.

10.11.2021

Yani şimdi Diyanet İşleri Kurumu 10 Kasım mesajı mı vermiş oldu? Bu ne hadsizliktir ya! Şehitleri hürmetle ve minnetle anmak tabii gereklidir. Ama 10 Kasım'da anman kişi ATATÜRK'tür!!!

TÜM YORUMLARI OKU (13)