Diyanet İşleri Başkanı Duyurdu: Üniversite Kampüsleri, Yurtlar ve Hastanelerde Kur’an Kursu Açılacak...

Diyanet, cezaevi, hastane, YURT-KUR, üniversite kampüslerinin de aralarında bulunduğu yerlere D grubu Kur’an kursları açılacağını duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, üniversite kampüsleri, öğrenci yurtları ve hastanelerde Kur’an kursları açacaklarını duyurdu.

Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

19 bin 503 Kur’an kursu var...

Türkiye’de il ve ilçe merkezlerinde 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle 19 bin 503 Kur’an kursu bulunuyor. Diyanet İşleri Başkanlığı sitesinde açıklanan verilerde; bu kursların mülkiyet durumuna göre 3 bin 146’sı derneklere, 344’ü vakıflara, bin 8’i şahıslara ve bin 340’ı belediye ve özel idarelere ait olması dikkat çekiyor.

Popüler İçerikler

Canına Tak Etti: Gösterisinde Yaptığı Esprilerin Yayılmasına Sinirlenen Cem Yılmaz Tepki Gösterdi!
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
YORUMLAR
14.09.2021

Türk tarihinde islama bu denli zarar veren tek bir iktidar daha olmamıştır. Baskı, dayatma, okuduğunu yanlış anlama, söylediği gibi davranmama, kul hakkı yeme, din eğitimi çatısı altında küçük çocuklara taciz tecavüz. İnsanları dinden nefret ettirdiniz, kuran kursu denilince insanın aklına sadece taciz gelmesini algı olarak siz yerleştirdiniz. Bir nesil inançsız olmayı seçti sayenizde. Bir nesil dini inanç denilince aklına sadece, cahillik ve sapkınlık olduğunu işledi tarikatlarınız, sapık hocalarınız sayesinde. En muhafazakar görünen Anadolu toplumunda yaşanılan hayasızlıklar, tvlerde sürekli göz önünde. Kimi eli kimin belinde belli değil, kimin çocuğu kimden belli değil. Her yere kuran kursları açmadan önce, okullar açın cinsel ve psikolojik eğitimler verin. Bilimi gözetin. Baskı, dayatma, zorbalıkla büyüyen çocukların, bastırılmış iç güdülerini zamanla topluma ne kadar zararlı olduğunu görmemek cahilliktir. Yaşasın Laiklik.

14.09.2021

Daha güzel anlatılamazdı.

14.09.2021

Hepsinin basına bir imam 8 10 bin maaş ohhh.d isterseniz metrekare başına açın yok olacaksınız

14.09.2021

istersen her sokağa kuran kursu aç ne değişecek . başta akp diyanet ,sokaktaki insana kadar zihniyetler bozuk yobaz yalancı olduktan sonra hiç bir şey fark etmeyecek

TÜM YORUMLARI OKU (49)