Diyanet'in Zekat Müdürü Kızılay'a 'Direktör' Yapıldı

Türkiye Diyanet Vakfı Zekat Müdürü Yavuz Kocamış, Kızılay Şube Hizmetleri Direktörü olarak atandı. İlahiyat mezunu Kocamış, 10 yıl 8 ay Diyanet Vakfı'nda görev yaptı.

Yıllarca Diyanet Vakfı'nda çalıştı

6 Şubat depremlerinin hemen ardından Kızılay Şube Hizmetleri Direktörü olarak atanan Kocamış, Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesi mezunu. Kocamış, 10 yıl 8 ay Diyanet Vakfı'nda görev yaptı. 

Kızılay'ın Elazığ'daki Güneydoğu Anadolu Bölge Afet Yönetim Merkezi'nin başına ilahiyatçı Çetin Aktaş'ın getirildiği açığa çıkmıştı. AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş'ün kayınpederi, Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu.

AFAD'da İmam ve Öğretmenler Müdür Yapılmış!

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
23.03.2023

her kurum ve kuruluşta "dini" adamlar olması şartı mı geçerli? o işten anlayan biri olursa ve İmam Hatip mezunu veya ilahiyat mezunu değilse geçersiz mi kabul ediliyor?

23.03.2023

Diyanetin içi şişti personel olarak, yeni gelenlere ve gelecek olanlara yer açmak için sağ sola dağıtmaya başladılar, göze çarpmasın diye, İlçe eğitim müdürü imam, liman müdürü imam, turizm müdürü imam , örnek çok liyakat yok...

23.03.2023

bunlar türkiye cumhuriyetine karşı savaş açtılar

23.03.2023

Maaşı ne kadar? Altına verdikleri araba ne, açıklanmalı. Kızılay bu dincilerin arpalığı olmaktan çıkarılmalı.

TÜM YORUMLARI OKU (9)