Diva Bülent Ersoy İmajını Değiştirdi! Tupturuncu Saçları Hürrem Sultan'a Benzetildi!

70 yaşında olan diva Bülent Ersoy, simsiyah olan saçlarını turuncuya boyatmasıyla sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Divanın yeni stiline binlerce yorum yağdı! Türkiye'nin divası Bülent Ersoy, göz kamaştıran tarzıyla her zaman ilgi odağı olmayı başarıyor. 

Bülent Ersoy, simsiyah olan saçlarını bir anda köklü bir değişim yaparak turuncuya çevirmesi sosyal medyada ilgi odağı oldu. Saçlarını Hürrem Sultan kızılına boyayan divaya beğeni ve yorumlar yağdı.

"Karabük geliyorum"

'Karabük geliyorum' notuyla yeni stilini paylaşan Bülent Ersoy'a beğeni ve yorum yağdı. Siyah renkte olan saçlarını turuncuya boyatan Ersoy'a beğeniler ve yorumlar yağdı.

"Hürrem işine baksın"

Safiye Soyman, Bülent Ersoy'un paylaşımına ''Harikaaaaaaa aşkıma her şey yakışırrr'' yorumunda bulundu.

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Ersoy'un fotoğrafının altına ''Süper olmuş kızıl saç bayıldım … Her şey gönlünce olsun yaşamın boyunca ne arzu ediyorsan Allah gönlüne göre versin çok uzun Ömürlü ve tebessüm dolu bir yaşam dileğiyle .. Sevgili dostum ve manevi annem…'' notunu düştü. 

 Halkın yorumları ise yine bildiğimiz gibi ironiden yanaydı. Kullanıcılar bu fotoğrafların altına 'Hürrem işine baksın' gibi yorumlarda bulundu.

Twitter Halkı ise Bu Şekilde Tepki Verdi...

Bu İçeriğe Göz At!

Bülent Ersoy'dan Mezar Yeri İle İlgili Şaşırtan Açıklama

Popüler İçerikler

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu:''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Telefonunda Sadece Maçkolik Var''
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
YORUMLAR
21.06.2022

Hikmetinden sual olunmaz ama bu kadın nasıl böyle oldu ya.. Çocukken incir ağacına mı işedi, mezarlıkta ıslık mı çaldı, tuvalette ekmek mi yedi, seccadeye alkol mü döktü.. Amaaaaan sen koru yarabbimmm.

21.06.2022

Alt tarafı Bi peruk takmış....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ