Disney+ ve Atatürk Açıklamasıyla Tepkilerin Odak Noktası Hâline Gelen Hazal Kaya, Eleştirilere Sert Çıktı!

Disney+'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararı almasının ardından konuyla ilgili geçtiğimiz gün açıklama yapan Hazal Kaya, sözleri nedeniyle eleştirilerin odak noktası hâline gelmişti. Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Kaya, açık açık her şeyi anlatarak 'Atatürkçülüğümü kimsenin tartışmasına açmam' dedi! 

Buyurun...👇

Disney Plus'ın yerli yapımlarından biri olan ve Cumhuriyet'in 100. yılında yayınlanması planlanan Atatürk dizisini yayınlamama kararı alması tartışma yaratmış, birçok kişi Disney+'ı eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Dizinin iki bölüm olarak sinemalarda ve FOX TV'de yayınlanacağının açıklaması ve söz konusu durumun siyasi ya da ideolojik bir alt yapısı olmadığının söylenmesi de tartışmaları dindirmemişti.

Birçok kişinin boykot ettiği Disney+'la ilgili soru yöneltilen Hazal Kaya'nın konuya dair verdiği cevapsa tartışmaları beraberinde getirmişti.

Kaya, "Konuya yorum yapacak kadar bilgim yok, olsaydı söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık, yakın arkadaşlarımız oynadı; ben izlemek istiyorum. Nerede, nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum." sözleriyle birçok kişi tarafından eleştirilmişti.

Söz konusu eleştirilerden ve yaşananlardan burada bahsetmiştik zaten. 👇

Hazal Kaya'nın Atatürk Dizisini Yayınlamaktan Vazgeçen Disney+'a Yönelik Sözleri Tartışma Yarattı!

İşte tüm bu eleştirilerin ardından Hazal Kaya'dan konuya dair bir açıklama geldi... Instagram hesabından bir açıklama yapan Kaya, durumu açıkladı ve dikkat çeken ifadelerde bulundu.

"Verilerle ve belgelerle sabitlenmiş bir bilgim yok" diyen Kaya, "Disney+'ın bu süreci kötü yönettiğini ama bunun dışında bir bilgi sahibi olmadığını" söyledi.

"Disney+'ın yanımda ya da karşımda olmasının benim için bir önemi yok" diyen Kaya, eleştirilere de son noktayı koydu aslında.

"Atatürkçülüğümü kimsenin tartışmasına açmayacağım gibi ispata muhtaç da görmüyorum." diyen Kaya, eleştirilere kesin bir tavırla tepki gösterdi...

Siz kendisinin bu açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir:

"Sandık Başında Süt Sağacağımı Düşünmezdim" Diyen Hazal Kaya'ya Gelen Yersiz Tepki Sizi Sinirlendirecek!
Hazal Kaya, Doğum Kilolarından Kurtulduğunu Söyleyenlere Kapak Gibi Bir Cevap Verdi!

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
09.08.2023

Atatürkçülüğüme kimse laf edemez taam mı(!)Duyar kasılacak bütün konulara saniyesinde müdahil olurken ermenilerin teşekkür metni paylaştığı haberi görmediniz hemi vay anasını. O kadar yazmışsınız ama bi tepki içeren cümle görmedim,boş bi konuşma. Bu kadar uzun saçmalamak yerine diğer susan ünlüler gibi devam etseydiniz keşke.

09.08.2023

Ne yazık, kadın kurduğu net üç beş cümleyi bile yeniden her yönüyle açıklamak zorunda bırakılmış.. hatta ona rağmen hala anlaşılamamış.. Yalın anlaşılır samimi net bir Türkçe kullanmış, ama cehalete yenilmiş.

09.08.2023

30 Ağustos yaklaşıyor abla o zaman paylaşırsın bir Atatürk resmi, döşersin bir paragraf yazıyı kimse tartışamaz Atatürkçülüğünü. Şöyle açıklamalar yapıp kendinizi küçük düşürmeyin bari. Yani keşke artık ünlü oyuncu değil de gözden düşmüş, eski ünlü, unutulmuş denilen seviyeye inebilseniz ama nerde bizde o tepki. 2 ay sonra başka bir içerikte Hazal Kaya şöyle şöyle duyarlı falan filan diye övgülere boğarız.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ