Disney Plus ile Anlaşamamıştı: Gupse Özay ve Kerem Bürsin'in Yeni Dizisinin Platformu Belli Oldu

Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel'in başrolde oynadığı 'Platonik' dizisinden güzel haberler var. Merakla beklenen dizinin okuma provaları yapıldı. Sonunda nerede yayınlanacağı belli oldu.

Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel'in başrollerinde oynadığı 'Platonik' dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda dizinin yayın platformunun neresi olacağı karmaşası ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'a göre dizinin önce Disney Plus'ta yayınlanması için görüşmeler yapılmış ancak yayın platformu bazı sahneleri değiştirmek istediği için Netflix ile görüşüldüğü iddia edilmişti.

Ve nihayet bu iddia doğrulandı. Netflix Türkiye X'te paylaştığı bir gönderiyle 'Platonik'in okuma provalarının başladığını ve platformda yayınlanacağını duyurdu.

8 bölümlük 'Platonik' adlı bu komedi dizisinde Gupse Özay 'Gülten', Kerem Bürsin 'Kaan' ve Öykü Karayel ise 'Nedret' karakterine hayat veriyor. Gupze Özay ve Öykü Karayel iki kardeşin hikayesini komik bir şekilde ele alıyor.

'Platonik' yakında Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Kadro ise efsane! Gülmeye çok ihtiyacımız olduğu böyle zamanlarda bu komedi dizisi bize çok iyi gelecek sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

İki Deli Bir Araya Gelmemeliydik! Vizyona Girsin Diye Gün Saydığımız 'Joker'i İzleyenlerden İlk Tepkiler Geldi
Kerem Bürsin'le Devrim Özkan'ın Filmi 'Mavi Mağara'dan Gelen Fragman Hepimizi Büyüledi!
Kadroda Yok Yok! 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' Filminden İlk Fragman Geldi

Popüler İçerikler

Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"